VOXELIM

משחקי 2026

נוצר ע"י DrKeo·15 בינואר 2025

796 הודעות
LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 22:57

סבבה נדב, אבל במקרה הזה מה יש לו? פרי?

אגב בוויצ׳ר יש ועוד איך להתכונן לקרבות נגד בוסים, הם עושים את זה עם שיקויים כמו בסולס בדיוק, אם אתה משחק בילדים מסויימים, זה מקל מאוד על הקרב גם בסולס וגם בוויצ׳ר.

אני לא מזיז את השער. לא חייב את כל האלמנטים, אבל מובן לגמרי שהביסטס הזה הוא לא סולס, ואתה יודע מה? יש אפילו כתבות במיוחד לאנשים כמוך:

https://www.gamereactor.eu/beast-of-reincarnation-takes-a-big-step-away-from-the-soulslike-genre-1666453/

ושים לב לכותרת המשנה עוד לפני שמתחילים לקרוא:

Not that it looked too much like a Soulslike anyway, but Game Freak wants to make it clear it's carving its own path

אבל תמשיך לקרוא, הוא אשכרה אומר כל מה שאני אומר כאן, ועוד

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 23:51

LOL לאסקין איזו כתבה מצחיקה רק חפרת את הבור יותר עמוק. הנה מה שגיים פריק אמרו מהכתבה שהבאת.

the game's director Kota Furushima claims that Beast of Reincarnation is very much unlike Soulslike games. It'll have difficulty options, a linear structure, and no online elements.

לול, אז בגלל זה זה לא סולס לייק כי יש רמות קושי ואין אונליין? לול. זה עדיין סולס לייק פשוט לעדיני נפש.

אני חולה על גיים פרייק ואני חייב להם המון על כל זכרונות הילדות היפים שיש לי בזכותם, אבל בוא לא נטען עכשיו שהם שיא המקוריות :-)

מעתיקים מכל העולם ואשתו, ואחר כך הולכים לתבוע מפתחים אינדים חסרי הגנה על "העתקה" אלה גיים פרייק. :-)

אם גיים פרייק צריכים לצרוח מהגג שזה לא סולס לייק,זה כנראה מאוד סולס לייק.

LaskinLaskinElder

תקרא עוד ראיונות איתם. הם אומרים שוב ושוב כמה המשחק הוא אקשן קל, אתגר זה לא העניין בו, מבנה לינארי, אין שום עונש על מוות, אוייבים לא חוזרים… אבל בסדר אתה כרגיל נשאר על העץ בכל מחיר, כבר התרגלנו.

glass manglass manSage

אתה צריך לעשות Parry כל הזמן כדי שתוכל להשתמש במתקפות של הכלב לאסקין הParry מטעין את המתקפות של הכלב, והכלב הוא ה"פוקימון" שלך אתה חייב להשתמש בו כי כל היכולות הטובות שייכות לכלב זה לא פפ16 שהוא היה בגדר המלצה.

אם לא היינו יודעים שגיים פריק עומדת מאחורי המשחק הזה כולנו היינו חושבים שזה איזה עוד משחק סיני שמנסה להיות סולס-לייק עם כלב.

איפה היית מקטלג אותו אם לא כסולס-לייק? היית ממליץ עליו לאנשים שאוהבים DMC ? לאנשים שאוהבים נינג'ה גיידן?

הוא סולס לייק כמו שהמשחק שאהבת עם העכבר הוא סולס לייק :-)

לגבי מה שגיים פריק אמרו. לא יודע לאסקין, אני לא צועק מהגג שאני לא אמיר אוחנה-לייק. כי אני לא נראה כמו אמיר אוחנה אני לא מדבר כמו אמיר אוחנה ולכן אני לא צריך לצעוק מהגג שאני לא אמיר אוחנה. גם אם אני חולק איתו את אותו מוצא. גיים פריק צועקים שהם לא סולס לייק כי הם... סולס לייק.

היום עם הביקורות נהיה יותר חכמים, מה שכן צריך להתכונן לזה שאי אפשר יהיה ללטף יותר כלב במשחקים או להאכיל כלב או בכלל שיהיה לך כלב כי גיים פרייק בטח ינסו לרשום על זה פטנט ולתבוע את מי שמפר, לול.

LaskinLaskinElder

Action-RPG

LaskinLaskinElder

ממוצע 73.

די צפוי, המשחק לא היה נראה ממש טוב אבל היו לי תקוות שיצליח יותר, בעיקר כדי שהסטודיו יצא מהשיט של פוקימון.

נראה שהם נכשלו... אבל אולי המשחק יצליח למכור מספיק למרות זאת, נראה שהוא עורר רב.

לעומת זאת - BIG WALK יושב על ממוצע 93!

אם כי מדובר רק ב-15 ביקורות בינתיים.

מקווה שיהיה לי זמן לשחק בו בקרוב, הוא נראה פשוט מקורי ומדהים.
מזכיר שהוא יוצא היום לPS PLUS הרגיל אז נקבל אותו "בחינם"...

הבעייה היא שהוא "חברתי" ואין לי הרבה חברים שמשחקים משחקים כאלה.

DrKeoDrKeoSite Admin

לא הבנתי את big walk, ראיתי כמה וכמה דקות ממנו וגם את הטריילר שמסביר אותו ועדין לא הבנתי. זה נראה כמו סימולטור הליכה בלי עלילה או עולם מעניין, פשוט ללכת עם חברים בסביבה סופר פשוטה ולא לעשות יותר מדי.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 04 באוגוסט 2026 בשעה 09:52
ציטוט מאת DrKeo

לא הבנתי את big walk, ראיתי כמה וכמה דקות ממנו וגם את הטריילר שמסביר אותו ועדין לא הבנתי. זה נראה כמו סימולטור הליכה בלי עלילה או עולם מעניין, פשוט ללכת עם חברים בסביבה סופר פשוטה ולא לעשות יותר מדי.

זה לא סתם ללכת, זה פאזלים. יש כל מני פאזלים בעולם וצריך לפתור אותם בשיתוף פעולה. להבין מה לעשות ולפתור.

אם תרצה - זה THE WITNESS בשילוב FRIENDSLOP, אבל סגנון הפאזלים ממה שראיתי (לא רציתי להרוס לעצמי) הוא מאוד מקורי והופך את זה להרפתקה משותפת עם חברים.

glass manglass manSage

הביקורות של המשחק של גיים פריק לא כל כך מרתיעות אותי אני פה בשביל הזאב ומערכת התפריטים הייחודית פשוט לא DAY ONE.

אני חייב לדעת (וכמובן מקווה שכן) אם הזאב שורד את כל ההרפתקה.

פשוט נשמע משחק שמביאים בהנחה ולא משהו שיקבל עדיפות לפני דברים כמו קונטרול 2 או וולברין.

לאסקין זה לא הכי עוזר לך כרגע,אבל שאגיע לBIG WALK אשמח להצטרף אליך/לכל מי שירצה לשחק בוקסלים יהיה צחוקים.. אני אזכיר לך את זה כשאגיע אליו ומקווה שזה יהיה רלוונטי :-)

LaskinLaskinElder

BIG WALK עלה לממוצע 94 (למרות שעדיין פחות מ-20 ביקורות) והוא נכון לעכשיו המשחק עם הציון הכי טוב שיצא השנה

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 06 באוגוסט 2026 בשעה 09:49

לעזאזל מה עם העדכון PT של 007... הבטיחו ב"קיץ", ועדיין אין תאריך.

עוד מעט נגיע לספטמבר ולא יהיה זמן לכלום :(

בנושא אחר - MARVEL TOKON יוצא היום ועדיין אין ביקורות.

מעניין איך יתקבל.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

לעזאזל מה עם העדכון PT של 007... הבטיחו ב"קיץ", ועדיין אין תאריך.

עוד מעט נגיע לספטמבר ולא יהיה זמן לכלום :(

בנושא אחר - MARVEL TOKON יוצא היום ועדיין אין ביקורות.

מעניין איך יתקבל.

הזעתי היום 30 ליטר, אני די בטוח שעדין קיץ.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 06 באוגוסט 2026 בשעה 12:22

כן, אבל אין תאריך בדרך כלל מכריזים כמה שבועות מראש על זה. הלוואי ויהיה פתאום שאדו דרופ.

אני בטח אסיים בסופ"ש הזה או הבא את סטלאר בלייד, זה יבוא לי בול בזמן
(לא שאין לי עוד בבקלוג, ואני רק באמצע של הארי פוטר)

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 06 באוגוסט 2026 בשעה 13:40

אני דווקא זוכר שפאצ'ים של PT מגיעים שניה מההכרזה, בדרך כלל יש בלוג מ-NVIDIA וזה מגיע אחרי 2-3 ימים. אם הוא לא נדחה פנימית בלי שספרו לנו, כנראה שיצא בלוג עוד כמה ימים.

עריכה:

חפרתי בזה טיפה ונראה שהם היו אמורים לשחרר את הפאצ' כבר לפני שבועיים והם פספסו את התאריך בגלל בעיות שיש להם עם המערכת צל של גליישר ו-PT. נקווה שיתגברו על זה מהר כי ספטמבר מתקרב והוא דחוס. אגב, אם קונטרול 2 יוצא בלי PT אני הולך למשרד של רמדי עם מחבט.

ShiTDemoNShiTDemoNWarrior
נערך לאחרונה: 08 באוגוסט 2026 בשעה 21:22

גיימפליי ארוך של קונטרול רזוננט. לא רציתי לצפות יותר מדי אבל ראיתי דקה אחת באמצע, נראה ממש מגניב

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 08 באוגוסט 2026 בשעה 22:49

יש עוד חודש וטיפה, אני מתאפק 😀

ShiTDemoNShiTDemoNWarrior

לגמרי מבין אותך. כנל. אבל לא יכולתי שלא להציץ, זה היה חזק ממני 😃

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 10 באוגוסט 2026 בשעה 12:57

Control 2 יש בו יופי גדול במובן הגרפי,איזה יופי זה כל העתידנות הזו שרואים בו. בגיימפלי הוא ממשיך להראות לי כמו פח זבל של משחק.

מה זה האויבים האלה שלא עושים לך כלום? מה לעשות לא כולם יכולים או צריכים לעשות האק אנד סלאש.

רמדי תמיד ידעו בזהירות לא ליפול לזה שהויזואליות תהיה הדבר הכי חשוב אצלם תמיד גם הגיימפלי היה טוב, אבל סורי, זה משחק שלו שווה יריקה במובן הגיימפלי. רמדי הפכו לכריכה במקום לתוכן.

KlaymanKlaymanSage

לא צפיתי, אז אני אזקוף זאת לדל"פ גלאסי. 😉

glass manglass manSage

אני דווקא מרגיש שזה דווקא מאוד פופלארי לשנוא את המשחק הזה.

אני מצליח לראות אנשים שכל מה שמעניין אותם זה לגמור על Tech demo עפים כי היופי הגרפי פה הוא רמה אחרת מכל מה שראינו בדור הזה.

אבל מי שאוהב נשמה אמיתית במשחקים שלו ובמיוחד הנשמה של "רמדי" אני לא מצליח לראות אף אחד כזה נהנה מהמשחק הזה.

נראה מה יהיה.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 10 באוגוסט 2026 בשעה 13:55

אלן ווייק הראשון - גיימפליי די גרוע וסופר מונוטוני, אותו דבר מההתחלה ועד הסוף, בלי שום גיוון. גם השני.

כל הקטע של המשחק זה האווירה, הסיפור, המתח... הגיימפליי ממש לא במרכז.

דווקא בקונטרול זה ממש לא ככה, יש אחלה כוחות וירי שמרגיש מצוין.

אני לא צפיתי הרבה בגיימפליי של 2 אבל הוא נראה לי טוב מאוד מהמעט שראיתי.

DrKeoDrKeoSite Admin

כמו כל משחק רמדי, היה ל-AW1 גיימפליי פשוט מעולה לזמנו. אבל הוא רפטטיבי בטרוף.