כן, גם אני לא מבין את הקטע שעותקים פיזים הם פקטור. לי זה נשמע שסוני הנוכחית פשוט לא אוהבת את זה שהיא תשקיע כל כך הרבה כסף בIP שהוא לא שלה. בעוד אנשים כמו יושידה והאוס הבינו את הערך של בלעדי של קוג'ימה למכירות של פלייסטישן.
על הקטע של סרטים... אני מניח שחלק מהעסקה היתה להפיק אנימה או אפילו סרט בשלב מסוים כל אלה דברים שסוני בטח רצתה את הזכויות עליהם.
גם תמיד יכול להיות שסוני פשוט חשבו שהמשחק הזה ייכשל מסחרית יחסית לתקציב שלו.
אבל כמו שנדב אמר,זה לא עומד להיות משחק נישתי. אם DS היה משחק התגנבות, אני לא מכיר גיימר רציני שלא היה קונה אותו.
לא יודע אם אני סומך בכלל על מייקרוסופט שהם יסיימו את המשחק, לאור זה שהם לא סיימו את המשחקים שלהם, אבל אולי בגלל שכל ההפקה בתכלס מוטלת על קוג'ימה הפעם זה יצליח לא להתבטל. (מחזיק אצבעות)
LaskinElder
12 בספטמבר 2026 בשעה 13:02
אנחנו לא יודעים בוודאות מה תהיה הקונסולה הבאה של מיקרוסופט, הם יכולים לגמרי ״להכניס״ לסוני עם אפילו רק תוסף של דיסקים שיתחבר לקונסולה, ובכך יישארו ביחד עם נינטנדו בתחום הפיזי, ורק סוני תצא ה״רעה״ שלא מאפשרת את זה.
FantaVeteran
12 בספטמבר 2026 בשעה 16:14
אני לא בטוח כמה מייקרוסופט ירצו את זה, בתכלס הם אילו שיותר היו בעד הקונסולה ללא כונן.
glass manSage
12 בספטמבר 2026 בשעה 17:17נערך לאחרונה: 12 בספטמבר 2026 בשעה 17:21
נראה לי שהאבדה הכי גדולה של סוני לאורך השנים הייתה יושידה. לא ברור לי איך מוותרים על בלעדי (אפילו אם זמני) של קוג׳ימה. כלומר, לא ראיתי את המשחק ואולי הוא מעפן אבל אני מה זה בספק. אם יש משהו שמביא לקונסולה שלך יוקרה ורצינות זה משחק של קוג׳ימה. אפילו אם נניח הוא בקושי יהיה break even זה שווה את זה למרקטינג בלבד. וכשחושבים על המליארדים שהם שפכו על GAAS, כל כך עצוב.
ושני דברים מעניינים עולים. הראשון הוא התקציב, הם דברו שם על מאות מליונים וזה מרגש לראות את קוג׳ימה שוב עם תקציב עתק. לא שDS2 הרגיש דל תקציב, אבל קוג׳ימה לא קבל את ה200+ מליון שאולפני צד א׳ של סוני מקבלים. ודבר שני, מה עם דצימה? קוג׳ימה עדין יכול להשתמש בו? או שהמשחק UE5 כמו OD?
נראה שקוג'ימה לא יוכל להשתמש בדצימה יותר, זה חלק מהפריווליגיות שהוא איבד כחלק מאובדן הדיל. השאלה מה זה אומר התחלה כמעט לגמרי מהפיתוח מחדש מלבד הנכסים עצמם?
ומסכים, יושידה אף פעם לא היה נותן למשחק הזה ללכת הוא אפילו הגיב על הביטול של העסקה רואים שזה לא בא לו טוב בעין.
LaskinElder
12 בספטמבר 2026 בשעה 21:17
טוב אז בליזארד הכריזו על open world shooter בעולם של סטארקראפט
יוצא ב-2030 חחחח
אמיתי, כן?
KlaymanSage
12 בספטמבר 2026 בשעה 21:19
מה נותן להכריז כ"כ הרבה זמן מראש? אלא אם הם מחפשים עובדים + בונים על בטא ארוכה כמו ow
glass manSage
12 בספטמבר 2026 בשעה 21:24נערך לאחרונה: 12 בספטמבר 2026 בשעה 21:45
מקווה מאוד שזה הולך להיות דומה למה שStarcraft ghost היה אמור להיות רק בעולם פתוח, ולא שיעמום כמו משחקי SPACE MARINE.
עריכה: אחרי הטריילר בהחלט נותן וויבים של SPACE MARINE.
LaskinElder
12 בספטמבר 2026 בשעה 21:58נערך לאחרונה: 12 בספטמבר 2026 בשעה 21:59
יש גם דיאבלו 5 ב-2029
מה שבטח אומר סטארקראפט הזה ב-2032 (אם לא יתבטל) ודיאבלו ב-2030
הכריזו גם על כל מני סדרות בנטפליקס, שזה מגניב ממש אם יצאו טוב. אני תמיד שמח לתוכן עלילתי של העולמות שלהם, בתנאי שלא יהיה ווק וגיי מדי כמו מה שהם עושים לאחרונה.
פחות מעניין - דמויות חדשות למשחקים לא מעניינים כמו אוברוואץ׳ וHOTS…
יש גם איזה פריקוול לרימאסטר של וורקראפט 3… שיוצא היום! זה מגניב.
והכרזה אחרונה עכשיו…
World of Warcraft Forever
יוצא עוד 53 ימים או משהו כזה, סוג של יקום מקביל של המשחק המקורי, יהיה במקביל למשחק הרגיל, טוויסט מגניב שבו אתה הגיבור של העולם כולו. לא ממש הבנתי מה זה אומר.
DrKeoSite Admin
12 בספטמבר 2026 בשעה 22:33נערך לאחרונה: 12 בספטמבר 2026 בשעה 23:03
13 בספטמבר 2026 בשעה 12:23נערך לאחרונה: 13 בספטמבר 2026 בשעה 12:27
אישית כולם נראים לי משעממים כמו ללכת לדוג, חוץ מדיאבלו 5 אבל עוד לא הגעתי ל4.
הבמאי של הFPS זה הבחור של FAR CRY אז אני בכלל לא מצפה למשהו שהוא מעבר לזבל יוביסופטי.
DrKeoSite Admin
13 בספטמבר 2026 בשעה 14:07נערך לאחרונה: 13 בספטמבר 2026 בשעה 14:08
ה-4 שנים הראשונות של ההיליקס יכלו להיות במינימום עם ES6, דיאבלו 5, סטארקראפט דומניון, OD של קוג'ימה, סיגניט של קוג'ימה, פורצה הורייזן 7, ערימה של משחקי COD, דום הבא וכו'. כלומר אם הם היו קונסולה נורמאלית.
glass manSage
13 בספטמבר 2026 בשעה 14:46
לפי מה שהבנתי משרייר קוג'ימה חושב להוציא את המשחק שלו רק לPC ולהיליקס אז יש להם לפחות אותו בתור התחלה, ההיליקס לפחות במצב יותר טוב ממה שחשבנו כי איזה אקסקלוסיבים יש לPS6 ? :-)
אגב לפחות לפי שמועות אמינות הדיל בין קוג'ימה לסוני התפרק כי סוני רצו לקנות את קוג'ימה והוא לא רצה.
מה שהופך את זה לאמין זה שקוג'ימה עצמו סיפר מלא פעמים שכמעט כולם רוצים לקנות אותו.
KlaymanSage
13 בספטמבר 2026 בשעה 15:03
גלאס.... באמת.. היליקס ==pc. די עם השקרים.
LaskinElder
13 בספטמבר 2026 בשעה 15:19
האקס בוקס בהחלט יכולה לעשות חתיכת קאמבק, אבל הם לא יעשו את זה כי זה אומר לספוג כמה שנים עם מכירות משחקים נמוכות עד שיחזירו את האמון, והאנשים מלמעלה ייכנעו שוב
ברור שאם ההיליקס הוא PC כמו שאנחנו חושבים שהוא אז הוא גמור. אבל תזכור שאנחנו לא באמת יודעים אם הוא בכלל PC זה הכל שמועות על גבי שמועות.
זה כמו שאני אסדר למישהו בליינד דייט עם מישהי שלא ראיתי על סמך שמועה שהיא "פצצת עולם" על סמך שמועה שמישהו שראה תמונת פוטושופ שלה סיפר לי... כאילו הכל לגבי ההיליקס בנוי על בדיות לא מבוססות. זו יכולה להיחשף ולהיות קונסולה שגרתית לגמרי שאין בה שום זכר, לPC אף אחד לא באמת יודע מה היא.
DrKeoSite Admin
13 בספטמבר 2026 בשעה 16:49
אכן, הם צריכים לעשות שנמוך רציני ל-GP בלי משחקי DAY ONE, שיהיה דומה יותר לפס+. אז לעשות הכל בלעדי, ואז לעשות את ההיליקס קונסולה ולא PC.
זה לא מאוחר מדי אגב, כל השינויים הם באסטרטגיה וב-OS. הם עדין יכולים להפוך את ההיליקס לקונסולה ולעשות הכל בלעדי לה ואפילו שישחררו למחשב אבל יתנו איזה שנה או שנתיים של בלעדיות להיליקס לפני שיוצא למחשב. היא תוכל להיות קונסולה מאוד אטרקטיבית להתחשב בספריה שהולכת להבנות להם בחצי עשור הקרוב, ביחוד אם המחיר שלה דומה לפס6. אפילו COD יכול לחזור להיות בלעדי (עם גרסת מחשב כמובן) ב-2033 כי תגמר תקופת ה-10 שנים והוא יוכל לעזור להם להזניק את הדור הבא או לסיים את הדור הנוכחי בבום.
אבל זה לא יקרה, אין שם חזון. והאירוניה היא שהחזון שצריך הוא כלום חזון, פשוט לעשות 360 שוב.
glass manSage
14 בספטמבר 2026 בשעה 08:13נערך לאחרונה: 14 בספטמבר 2026 בשעה 08:16
כן, אשה עוד יכולה לשנות הכל, זה כולה תוכנה, הכל פתוח.
נראה שאשה הולכת על אסטרטגיה של מעט משחקים על פני "מאסה קריטית" כמו בימי ה360. אבל אם כל אחד יהיה משחק בצבע, ומגהטון כמו physint יכול להיות לה להיליקס אחלה בלעדיים, גם אם מעט יחסית.
אני חייב להגיד שיחסית למישהי שצצה משום מקום, ולא קשורה לגיימינג אשה באמת מבינה עניין מהר ומבינה מה צריך לקרות כדי לשקם את האקסבוקס.
השאלה היא רק אם יהיה לה כוח להמשיך להשקיע בקוגי'מה ושאר המשחקים גם אחרי שירח הדבש ייגמר, ואחרי שכל הPR הטוב שמייקרוסופט מקבלים יתעמעם וידעך.
יש לאשה פוטנציאל מטורף פה, להפוך את אקסבוקס לקונסולה שהיא כל מה שסוני כבר איבדה ושכחה.
גם אם physint לא יהיה קוג'ימה בשיא הכוח שלו, הוא עדיין משחק הרבה יותר מעניין מרוב הליינאפ של סוני שהוא לא נוטי דוג.
אני מתאר לעצמי שרוב הגיימרים ירצו לשחק גיבור מסוקס של קוג'ימה שמבוסס על שחקן קולנוע ולא איזו חרטבונה פרוגרסיבית של סוני.
אם אשה תצליח למתג את ההיליקס בתור "אצלנו יש משחקים לגיימרים מהסוג הישן והטוב" ביחד עם גירס 6 קוג'ימה ועוד כמה אקסקלוסיבים חזקים כאלה, זה יכול להיות הרגע הגדול של אקסבוקס.
אני מתכוון אקסבוקס גם ככה הולכים לאבד 50% מהקהל שלהם בלי קשר למה שאשה תעשה, כי גם סוני הולכת לאבד מספר דומה, בגלל הקרוס ג'ן וכל החרא שהולך להיות בדור הבא, שאין לאשה איך לעצור את הסופת חרא הזו. אבל לפחות מבין שתיהן מייקרוסופט יכולה לבנות לעצמה תדמית של אנדרדוג שמוכרת אולי 15M אבל יש לה אקסקלוסיבים לפרצוף, בזמן שלסוני יש.... אממ.... VENOM ואתה קונה PS6 בשביל נוטי דוג, ובפועל מקבל אינסומאנייק, בלי שביקשת.
DrKeoSite Admin
14 בספטמבר 2026 בשעה 10:18נערך לאחרונה: 14 בספטמבר 2026 בשעה 10:21
פיזאינט הולך להיות המשחק קוג'ימה תקציב גבוה הראשון מאז MGS5, והראשון בתקציב גבוה שהוא מסיים לפתח עד הסוף מאז MGS4 ב-2008. על פי שרייר התקציב של פיזאינט הוא "מאות מליונים", וזה משחק ריגול סטייל MGS. אני מתלהב מאוד לקראתו, יותר מאשר למשל DS3. למרות שאני חייב לציין שהסוף של DS2 מאוד הלהיב אותי לאיפה הפרנצ'ייז הולך. יש שם הרגשה של פרנצ'ייז שהולך להתהפך על הראש במשחק השלישי, כמו שקוג'ימה אוהב לעשות.
ובנוגע לאשה, היא עושה דברים טובים ודברים לא טובים. סה"כ אסטרטגית המשגל הנסוג שלה לא בדיוק תעבוד לדעתי. יוצאות חדשות טובות מאקסבוקס כל הזמן, וגם חדשות קטסטרופה. האסטרטגיה שלהם לא ברורה, הבלעדיות שלהם לא ברורה, והקונסולה הבאה שלהם עוד יותר לא ברורה. אני לא רואה פה שום חזון, רק מהלכים של שליפה מהמותן. יום אחד מממנים לקוג'ימה פרוייקט vanity ב-250 מליון דולר, יום אחר שופכים את הקרביים של id, יום אחד בלעדיים בלעדיים בלעדיים, יום אחר פורצה הורייזן 6 יוצא לפס5. אשה לא שמה את אקסבוקס על המסלול, היא יורה לכל הכיוונים.
LaskinElder
14 בספטמבר 2026 בשעה 10:27
גם אני מתרגש אבל נראה שיש לנו המון זמן להתרגש, עכשיו צריך להתחיל עם מנוע חדש וקוג'ימה יכול להתפזר ממש כידוע... אני לא אהיה מופתע אם מדובר במשחק של 2032 בערך, משמע אמצע דור הבא.
אגב, בוסמן העלה קטע משעשע/עצוב לגבי כל הסטודיואים שמיקרוסופט סגרו כדי לממן את זה (לא שזה באמת אחד על חשבון השני, אבל עדיין):
פיזאינט הולך להיות המשחק קוג'ימה תקציב גבוה הראשון מאז MGS5, והראשון בתקציב גבוה שהוא מסיים לפתח עד הסוף מאז MGS4 ב-2008. על פי שרייר התקציב של פיזאינט הוא "מאות מליונים", וזה משחק ריגול סטייל MGS. אני מתלהב מאוד לקראתו, יותר מאשר למשל DS3. למרות שאני חייב לציין שהסוף של DS2 מאוד הלהיב אותי לאיפה הפרנצ'ייז הולך. יש שם הרגשה של פרנצ'ייז שהולך להתהפך על הראש במשחק השלישי, כמו שקוג'ימה אוהב לעשות.
ובנוגע לאשה, היא עושה דברים טובים ודברים לא טובים. סה"כ אסטרטגית המשגל הנסוג שלה לא בדיוק תעבוד לדעתי. יוצאות חדשות טובות מאקסבוקס כל הזמן, וגם חדשות קטסטרופה. האסטרטגיה שלהם לא ברורה, הבלעדיות שלהם לא ברורה, והקונסולה הבאה שלהם עוד יותר לא ברורה. אני לא רואה פה שום חזון, רק מהלכים של שליפה מהמותן. יום אחד מממנים לקוג'ימה פרוייקט vanity ב-250 מליון דולר, יום אחר שופכים את הקרביים של id, יום אחד בלעדיים בלעדיים בלעדיים, יום אחר פורצה הורייזן 6 יוצא לפס5. אשה לא שמה את אקסבוקס על המסלול, היא יורה לכל הכיוונים.
אני חושב שיש לאשה אסטרטגיה מייקרוסופט פשוט עוד לא מוכנים לדבר על האסטרטגיה הזו וזה הורס להם. האסטרטגיה שלה היא לבטל את רוב הפרויקטים שהיו להם בתקופת ספנסר ולהתמקד בCore קטן של משחקים.
הנה לאסקין כבר הביא, שיש ביקורת על האסטרטגיה הזו בדיוק. לבטל כל כך הרבה משחקים ולמכור כל כך הרבה חברות פיתוח, ולתת אור ירוק לקוג'ימה, להרבה אנשים זה לא נראת אסטרטגיה משהו, אבל זו האסטרטגיה שאשה בחרה אז אם היא תבצע אותה טוב זה יכול להצליח.
אשה היא כרגע לדעתי הצ'אנס היחיד שלנו שסוני תתעורר על עצמה ושיהיה סיכוי לתחרות אמיתית כמו פעם בין סוני למייקרוסופט.
אשה באה עכשיו וstir the pot עם הבלעדיות שהשיגה לפיזיאנט זה יכול לשנות את הכל.
אולי קל לקנות אותי, אבל זו הפעם הראשונה, מזה שני דורות שחוזר לי החשק להכניס את האקסבוקס הביתה, אם הוא לא יהיה PC.
אני מתכוון בלעדי אדיר מקוגי'מה נדב? שאתה אומר שהוא עם התקציב הכי גבוה מאז MGS5 וואו. ראיתי גם שקוג'ימה סיפר שסוני בכלל לא נתנו לו תקציב טוב לDS ובגלל זה הוא ריקני יחסית.
אם נוסיף לזה את העובדה שקאמיה אמר לאשה "תתקשרי אלי אם את רוצה לעבוד על סקילבאנוד" אולי סוף סוף יקרה משהו טוב עם האקסבוקס.
אני גם הייתי מעדיף הרבה יותר את האסטרטגיה של ספנסר של להשקיע בלייאנפ ענק של בלעדיים, ואני חושב שלבטל דברים כמו בלייד זה צעד לא נכון של אשה בכלל.
אבל עדיין זו הנקודה הכי חיובית שאני רואה את אקסבוקס נמצאים בהם מאז חשיפת הXBOX ONE. טוד האוורד אפילו לא מסתיר כמה הוא בעד אשה ונראה לי שרק דברים טובים יכולים לצאת מזה. אופטימי לגביה בקיצור :-)
LaskinElder
14 בספטמבר 2026 בשעה 13:07נערך לאחרונה: 14 בספטמבר 2026 בשעה 13:09
ל-DS לא היה תקציב? לפי הערכות התקציב של הראשון היה 100 מליון דולר ו-DS2 עומד על בין 150 ל-200 מליון דולר.
הם יכלו לחסוך מלא אם לא היו הולכים על כוכבי הוליווד, בתור התחלה, הוא לא ריקני בגלל תקציב, אלא בגלל בחירות של הבמאי, והוא יגיד לך שזו הבחירה האמנותית והכיוון שהוא כיוון אליו.
אני חושב שיש לאשה אסטרטגיה מייקרוסופט פשוט עוד לא מוכנים לדבר על האסטרטגיה הזו וזה הורס להם. האסטרטגיה שלה היא לבטל את רוב הפרויקטים שהיו להם בתקופת ספנסר ולהתמקד בCore קטן של משחקים.
הנה לאסקין כבר הביא, שיש ביקורת על האסטרטגיה הזו בדיוק. לבטל כל כך הרבה משחקים ולמכור כל כך הרבה חברות פיתוח, ולתת אור ירוק לקוג'ימה, להרבה אנשים זה לא נראת אסטרטגיה משהו, אבל זו האסטרטגיה שאשה בחרה אז אם היא תבצע אותה טוב זה יכול להצליח.
אשה היא כרגע לדעתי הצ'אנס היחיד שלנו שסוני תתעורר על עצמה ושיהיה סיכוי לתחרות אמיתית כמו פעם בין סוני למייקרוסופט.
אשה באה עכשיו וstir the pot עם הבלעדיות שהשיגה לפיזיאנט זה יכול לשנות את הכל.
אולי קל לקנות אותי, אבל זו הפעם הראשונה, מזה שני דורות שחוזר לי החשק להכניס את האקסבוקס הביתה, אם הוא לא יהיה PC.
אני מתכוון בלעדי אדיר מקוגי'מה נדב? שאתה אומר שהוא עם התקציב הכי גבוה מאז MGS5 וואו. ראיתי גם שקוג'ימה סיפר שסוני בכלל לא נתנו לו תקציב טוב לDS ובגלל זה הוא ריקני יחסית.
אם נוסיף לזה את העובדה שקאמיה אמר לאשה "תתקשרי אלי אם את רוצה לעבוד על סקילבאנוד" אולי סוף סוף יקרה משהו טוב עם האקסבוקס.
אני גם הייתי מעדיף הרבה יותר את האסטרטגיה של ספנסר של להשקיע בלייאנפ ענק של בלעדיים, ואני חושב שלבטל דברים כמו בלייד זה צעד לא נכון של אשה בכלל.
אבל עדיין זו הנקודה הכי חיובית שאני רואה את אקסבוקס נמצאים בהם מאז חשיפת הXBOX ONE. טוד האוורד אפילו לא מסתיר כמה הוא בעד אשה ונראה לי שרק דברים טובים יכולים לצאת מזה. אופטימי לגביה בקיצור :-)
לא תארת אסטרטגיה. איך הקונסולה הבאה של מיקרוסופט מצליחה על פי מה שאשה שרמה עושה? איך נראת הקונסולה הבאה שלהם? שלל המשחקים שהוכרזו כמו דיאבלו 5 או ES6 יוצאים לפס6 או לא?
כמו שאמרתי, אין אסטרטגיה. אנחנו בחושך לגמרי לגבי מה הם עושים. היא רוצה בלעדים, אבל אז היא אומרת שהיא רוצה מליארד שחקנים יומיים. היא רוצה קונסולה, אבל היא עדין הולכת בכיוון ה-PC עם "קונסולות מרובות" מצד ג'. שום דבר פה לא קוהרנטי.
glass manSage
14 בספטמבר 2026 בשעה 21:19נערך לאחרונה: 14 בספטמבר 2026 בשעה 21:27
ל-DS לא היה תקציב? לפי הערכות התקציב של הראשון היה 100 מליון דולר ו-DS2 עומד על בין 150 ל-200 מליון דולר.
הם יכלו לחסוך מלא אם לא היו הולכים על כוכבי הוליווד, בתור התחלה, הוא לא ריקני בגלל תקציב, אלא בגלל בחירות של הבמאי, והוא יגיד לך שזו הבחירה האמנותית והכיוון שהוא כיוון אליו.
ועל מה מבוססות הערכות האלה? של ה150M-200M ? אנחנו כן יודעים מקוג'ימה עצמו שDS התחיל מ4 אנשים שישבו לחשוב על הקונספט שלו לא נשמע לי כאילו סוני הגדילו יותר מדי את החבר'ה של קוגימה או זרקה עליהם יותר מדי.
קוג'ימה בזבזן כולנו יודעים את זה בגלל זה גם קונאמי לא רצו איתו עסק יותר. המשחקים שלו כל דור עולים הון ויחסית לכמה שהם עולים הם לא מביאים יותר מדי קהל חוץ מאיתנו הארדקור. המשחקים שלו אחרי MGS4 בכלל הפסיקו להביא אנשים. לפי השמועות שאני רואה סוני זורקת 600M על IG כלומר, יש סיכוי לא רע שIG עם 600 מליון, תקציב הכל כולל הכל ואם קוג'ימה לא מקבל את אותו תקציב ובאותה עת סוני רוצה בלעדיות מוחלטת ממנו, אני יכול להבין את התמרמרות שלו עליהם הפעם.
לא תארת אסטרטגיה. איך הקונסולה הבאה של מיקרוסופט מצליחה על פי מה שאשה שרמה עושה? איך נראת הקונסולה הבאה שלהם? שלל המשחקים שהוכרזו כמו דיאבלו 5 או ES6 יוצאים לפס6 או לא?
כמו שאמרתי, אין אסטרטגיה. אנחנו בחושך לגמרי לגבי מה הם עושים. היא רוצה בלעדים, אבל אז היא אומרת שהיא רוצה מליארד שחקנים יומיים. היא רוצה קונסולה, אבל היא עדין הולכת בכיוון ה-PC עם "קונסולות מרובות" מצד ג'. שום דבר פה לא קוהרנטי.
אין ספק נדב שאשה לא כל כך מפזרת את הערפל על האסטרטגיה של מייקרוסופט אבל גם סוני לא בדיוק מדברת על התוכניות שלה לPS6 חוץ מלהרוג דיסקים, אז אולי אשה פשוט מחכה שיגיע הרגע המוחלט לדבר על הדור הבא.
בגדול, ככל שאני קורא על אשה, רואים שהיא בן אדם של כסף כמו כולם במייקרוסופט, היא רוצה להגדיל רווחים, אז היא לא תעשה TES6 בלעדי אמיתי למייקרוסופט או דיאבלו 5, כי שמדברים איתה על מותגי ענק כאלה, היא מדברת על "למצוא את עמק השווה" בין בלעדיות לרווחים וכו'.
כאילו זה די ברור שיהיו אצלה בלעדיים כמו פיאזנאט שלא איכפת לה שיהיה בלעדי, אבל מותגי ענק כמו TES6 ודיאבלו 5 יהיו גג בלעדיים זמנית.
אני לא מסכים עם הדבר הזה. אני חושב כמוך שהיא צריכה ללכת all in על אקסקלוסיביות ולא לרקוד על שתי חתונות.
מצד שני יכול להיות שהיא רוצה קודם כל להשיג "ניצחונות קטנים" עם אקסקלוסיבים אמייתים, כמו גירס 6 ופיאזינט שיתנו לה אשראי אצל נאדלה ויוכיחו לו שיש טעם באקסקלוסיבים כאלה, ואז כשיהיו הצלחות שיוכיחו לנאדלה שהיא יודעת לעבוד ולהשיג אקסקלוסיבים ש"עושים את העבודה"
הוא יתן לה אשראי לשים אקסקלוסיביות גם על מותגי ענק.
כן, זה לא באופי של אדם פסימי שכמוני שגם תמיד חושד במייקרוסופט שהביטול הבא תמיד מעבר לאופק, אבל אשה נותנת סיבה להאמין שמייקרוסופט יכולים לעשות 180 מעלות.