נינטנדו מאשרת שבדירקט מחר יהיו משחקי סוויצ' 2 בלבד וכולם יוצאים עד סוף החורף (אני משער שזה אומר עד מרץ?). אני משער שזה אומר שמעבר למשחק של הדליפה, אם הוא נכון, לא יהיה עוד משהו גדול כי OOT והוא יחדיו זה מספיק תוכן לתקופה הזו. גם fire emblem יוצא עוד שניה.
ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling
נוצר ע"י erezronen·19 במאי 2013
וואו איזה רימייק מושלם זה נראה, פשוט רואים כמה אהבה והשקעה הוכנסו לפרויקט הזה. נראה מדהים ועקב דור מקרטע מאוד הוא לגמרי עומד גם בהשוואה למשחקים של היום.
LaskinElderבלינג אתה ״קצת״ מגזים, הוא לא עומד גם מול משחקים בדור הקודם משהו… אבל יחסית לנינטנדו זה נראה מושקע ויותר ממה שכולנו ציפינו.
לגבי המשחקים שעוד יוצאים השנה - יש גם את הווי-ספורטס החדש, איך שלא קןראים לו.
אגב, זה עלה עכשיו:
אני בסוף אביא סוויצ' 2. אבל לא עכשיו... אין מאסה קריטית.
בלינג אתה ״קצת״ מגזים, הוא לא עומד גם מול משחקים בדור הקודם משהו… אבל יחסית לנינטנדו זה נראה מושקע ויותר ממה שכולנו ציפינו.
לגבי המשחקים שעוד יוצאים השנה - יש גם את הווי-ספורטס החדש, איך שלא קןראים לו.
אגב, זה עלה עכשיו:
ברור שהוא עומד מול משחקים מהדור הקודם. אני לא זוכר בדור הקודם דשא צפוף שבו כל להב דשא הוא אמיתי ומגיב לרוח ולכל החפצים סביבו.
יש למשחק מגבלות כי הוא מבוסס על משחק בן 28 שנים, אבל הוא נראה ממש טוב בתוך הקטגוריה של דור הפס4.
מזכיר לך שככה נראתה גרסת הפס4 של הוויצ׳ר 3 שהמם את כולם בדור הקודם (כולן מהביקורת של DF מגרסת הפס4). זלדה נראה חצי דור מעליו.

glass manSageריימיקים מהיפים שראיתי בחיי, הלוואי שהזלדה הראשית חוזרת לסגנון הגרפי הראליסטי הזה לזלדה לפחות לפעם אחת אחרונה.
Forest temple הוא בעיני אחד משיאי הסדרה ושיאי תעשיית הגיימינג בכלל יהיה לי צמרמורת מלראות אותו בגרפיקה הזו.
אדלג עליו כי חוץ ממקרים נדירים ביותר אני מדלג על ריימיקים אבל וואו כמה שהמשחק הזה יפה, שם בכיס הקטן את רוב הדברים על הPS4 לדעתי.
ומוכיח פעם נוספת שנינטנדו ומונוליית זה שילוב מטורף, הם מחזירים לנינטנדו את הEdge הטכני שלה שהלך לאיבוד בדור הWii. כנראה הרכישה הכי טובה שנינטנדו אי פעם עשו.
לגבי הדירקט עצמו: אחרי שזלדה וסטארפוקס נראים כמו שהם נראים אני אפילו בא עם ציפיות גבוהות (יחסית) לסמאש החדש גרפית, ומאוד מקווה שיש לואיג'י מנשן 4 כי אם הריימיקים נראים כאלה מטורפים, מה נינטנדו הולכים לעשות במשחק ראשי של לואיגי מנשן? אימאלה ואבאל'ה לא פחות.
פיקמין 5 בכלל יהיה מטורף. הגענו לימות המשיח שזה לא נשמע הזוי לבוא עם ציפיות גרפיות גבוהות מנינטנדו.
מעבר ללואיג'י מנשן 4 אני לא צריך כזה הרבה. אני הכי רוצה מריו דו מימדי חדש אבל אני יודע שזה מוקדם מדי לזה.
אז דמו לDragon Quest Monsters עם לואיג'י מנשן 4 יהיה בשבילי דירקט ענק מהחלומות.
חבל שנינטנדו פיצלה את הדירקטים. אני מבין את החשיבות הנוסטלגית של 9.8 כי כאילו 98, אבל אם OOT היה הone last thing של דירקט מרכזי, וואו.
LaskinElderהוויצ׳ר ממש לא הקצה המדמם של הדור הקודם, בקונסולות… כשמשווים את הרימייק הזה למשחקים אחרים הוא מחוויר מאוד, הוא נראה כמו משחק השקה של הפס4 בערך, או אפילו משחקי פס3 ממש יפים, ברזולוציה גבוהה יותר כמובן ועם טקסטורות יותר טובות.
אבל זה מספיק לנו, כי זו נינטנדו, וזה בסדר.
הוויצ׳ר ממש לא הקצה המדמם של הדור הקודם, בקונסולות… כשמשווים את הרימייק הזה למשחקים אחרים הוא מחוויר מאוד, הוא נראה כמו משחק השקה של הפס4 בערך, או אפילו משחקי פס3 ממש יפים, ברזולוציה גבוהה יותר כמובן ועם טקסטורות יותר טובות.
אבל זה מספיק לנו, כי זו נינטנדו, וזה בסדר.
איזה עיוות הסטורי, הוויצ'ר 3 נחשב ב-2015 לאחד המשחקים היפים של הדור והרימייק של OOT נראה הרבה יותר טוב ממנו.
LaskinElderבקונסולות הוא היה הרבה פחות מרשים, רץ ב-900p/30 והוא כמו שאמרת - משחק של אמצע 2015, תחילת הדור, שנה וחצי לתחילת הדור ליתר דיוק. לא הקצה המדמם של הדור הקודם כפי שאמרתי בעצמי.
אז כן - בתחילת הדור אתה צודק שזלדה הזה היה יכול להראות לא רע.
לגבי האם הוא בכלל מרשים יותר מהוויצ׳ר 3 - אני ממש לא בטוח. קודם כל הוויצ׳ר הוא משחק פתוח באמת, פה זה ממש ממש לא המצב, גם אם יש איזור פתוח, אין מה להשוות בסקופ, כמות הNPCs, סביר להניח פיזיקה, גיוון אויבים, ובמערכות השונות בכלל. דבר שני תביא תמונה מיער בעולם הפתוח לעומת מה שיש ברימייק הזה בעולם הפתוח. כן, יש בזלדה הזה טקסטורות ועשב יותר יפים יותר. זהו בערך, מלבד שוב עניין הרזולוציה והפריימים.
כל דבר בזלדה נראה יותר טוב מהוויצ'ר 3, ובניגוד למה שאמרת יש בו המון פיסיקה וראקטיביות בניגוד לוויצ'ר 3. הוא נראה יותר טוב מכמעט כל משחק שיצא לפס4, בטח בסגנון אומנותי דומה. הדחיסות צמחיה שלו יותר טובה מכל משחק פס4, המערכת חלקיקים שלו נראת טובה כמו של GOW2018 שפאקינג GOW:R עדין השתמש בה בפס5, ומבחינת פיסיקה קשה לי לחשוב על משחק פס4 שיש לו פיסיקה כמו שהציגו בדמו.
טענת שהוא לא עומד מול גרפיקה של משחק פס4, אבל הוא נראה יותר טוב מרוב היבול של הפס4 אולי חוץ מאשר כמה יחידי סגולה כמו TLOU2.
LaskinElderזה נכון בנוגע לסגנון האמנותי אולי כי כמעט ואין כאלה על הפס4/וואן, אבל המשחק הזה בסקופ של נינטנדו 64, עם כל הכבוד, ולהשוות את הגרפיקה שלו לRDR2 או טסושימה או אפילו the order זה מצחיק.
שוב, יש היבטים ספציפיים בהם הוא נראה טוב יותר, אבל סה״כ? עניין של דיעה אבל הורייזון, gow, tlou2, ffvii remake, ספיידרמן, הרשימה מאוד ארוכה… הוא לא נראה טוב כמוהם.
ואחזור שוב - האם יש טכנית אלמנטים שנראים חדים ואפילו יפים יותר? כן. אבל בתמונה הכללית היא ממש לא בטופ של הדור הקודם.
לא, זה לא נכון, הוא נראה יותר טוב מרוב משחקי הפס4 הגדולים ובטח שמספיידמן. ובטח שהמשחק הזה מגוחך "הוא לא עומד גם מול משחקים בדור הקודם משהו".
נראה לי שיש לך קצר זיכרון קשה לאיך נראו משחקים בדור הקודם.
אלה כל התמונות בביקורת של DF על גרסת הפס4/X1 של RDR2:
ובנוגע ל-scope, האזורים בו גדולים, לא פחות מTLOU2 או GOW 2018 ובטח הפאקינג ORDER.
LaskinElderלא הבנתי מה הבאת פה מRDR2, אתה טוען שזלדה יפה יותר מהן?
וספיידרמן היה מהמשחקים הכי יפים בדור הקודם וברור שנראה הרבה יותר טוב עם עולם הרבה יותר מפורט ומפוצץ בדברים, אנחנו כאילו חיים ביקום שונה לגמרי.
הזלדה הזה נראה חד יותר מהרבה משחקים בדור הקודם (אם כי גם מפוצץ בג׳אגיז, נינטנדו עדיין לא למדו לעשות AA?!) והוא רץ ב-60. נראה חמוד ויותר טוב בהרבה מהציפיות שלנו, כי הן היו בריצפה. אבל הוא לא משחק מרשים גרפית, לא עומד בשום צורה עם המשחקים היפים של הדור הקודם.
הוא נראה גרפית כמו משחק פס4 + דברים שלא היו בדור הקודם כמו הדשא והפיסיקה. וכן, הוא נראה הרבה יוצר טוב מספיידרמן או התמונות הללו של RDR2 שהן לא מחמיאות במיוחד כי היופי של המשחק מגיע מscale, רוב הדברים בו כשמסתכלים עליהם אנדבידואלית נראים כמעט כמו משהו בין הפס3 לפס4.
אם oot היה נחשף ב-2018 הלסת של כולנו הייתה על הרצפה.
glass manSageחחחחחחחח אני לא נושם פה. ההיליקס בדיוק איבדה את האקסקלוסיבי הסיסטם סלר היחיד שקאז חשב שיש לה.
חחחחחחחח אני לא נושם פה. ההיליקס בדיוק איבדה את האקסקלוסיבי הסיסטם סלר היחיד שקאז חשב שיש לה.
חח, בדיוק חשבתי על זה שעכשיו שהסוויצ׳ 2 מקבלת את מצ׳ה קמיליון היא הולכת להתפוצץ!
אגב, העדכון מסך מפוצל לסטארפוקס גרם לי לקפוץ. וזה בזוי, כן? כי היה במשחק המקורי מסך מפוצל ל-4 וכשבאתי לשחק עם הילדים ולא היה הייתי בשוק.
אההה, מטרויד 2D חדש!
אההה, מטרויד 2D חדש!
נראה דומה מדי ל-DREAD. חשבתי זה DLC.
glass manSageמה אתה רציני גולן? DREAD נראה סטרילי כמו חדר של בית חולים זה מטרויד אותנטי הפעם!!!!! טירוף.
מה אתה רציני גולן? DREAD נראה סטרילי כמו חדר של בית חולים זה מטרויד אותנטי הפעם!!!!! טירוף.
רציני לגמרי... הרגיש לי שזה DLC של דראד. גם רואים שם שסאמוס הופכת למטרואיד ושהיא אוכלת את האויבים שלה, אז זה כאילו המשך? או סוף אלטרנטיבי?
היה קשה לראות את המשחק עם כל הזום אקשן הזה, אבל גם לי הוא נראה דומה למדי לדרד. צריך לראות גיימפליי כמו שצריך.
האה, המשחק סיום היה קירבי. שום סמאש ושום נעליים.
LaskinElderהוא נראה גרפית כמו משחק פס4 + דברים שלא היו בדור הקודם כמו הדשא והפיסיקה. וכן, הוא נראה הרבה יוצר טוב מספיידרמן או התמונות הללו של RDR2 שהן לא מחמיאות במיוחד כי היופי של המשחק מגיע מscale, רוב הדברים בו כשמסתכלים עליהם אנדבידואלית נראים כמעט כמו משהו בין הפס3 לפס4.
אם oot היה נחשף ב-2018 הלסת של כולנו הייתה על הרצפה.
זה פשוט לא נכון, המשחק מהמם עם נופים ופירוט בכל חנות, עם נגיעות בכל פינה.
כנראה שבאמת אנחנו חיים בעולם נפרד, המשחק נראה במקרה הטוב משחק שיגור של פס4, והרבה פחות טוב גם מחלק מאלו.
כן, OOT נראה פחות טוב ממשחקי שיגור של הפס4... אנחנו באמת חיים בעולמות נפרדים.
LaskinElderכן. רמה של קילזון שאדופול נניח.
כן. רמה של קילזון שאדופול נניח.
קילזון שאדופול נראה יותר טוב מ-99% משחקי הפס4, כך שלהשתמש בו כדי להגיד שהמשחק לא נראה טוב כמו משחק שיגור זה bad faith. חוץ מזה, אם משווים למשל את שלב היער של KZ לזלדה, זלדה נראה טוב ממנו.