כן. רמה של קילזון שאדופול נניח.
קילזון שאדופול נראה יותר טוב מ-99% משחקי הפס4, כך שלהשתמש בו כדי להגיד שהמשחק לא נראה טוב כמו משחק שיגור זה bad faith. חוץ מזה, אם משווים למשל את שלב היער של KZ לזלדה, זלדה נראה טוב ממנו.
נוצר ע"י erezronen·19 במאי 2013
כן. רמה של קילזון שאדופול נניח.
קילזון שאדופול נראה יותר טוב מ-99% משחקי הפס4, כך שלהשתמש בו כדי להגיד שהמשחק לא נראה טוב כמו משחק שיגור זה bad faith. חוץ מזה, אם משווים למשל את שלב היער של KZ לזלדה, זלדה נראה טוב ממנו.
קילזון שאדופול נראה יותר טוב מ-99% משחקי הפס4, ואם משווים למשל את שלב היער של KZ לזלדה, זלדה נראה טוב ממנו. ואין בשנה הראשונה של הפס4 שום משחק שנראה כמו KZ:S כך שכל העניין הזה הוא bad faith אחד גדול.
The Order 1886?
LaskinElderקילזון שאדופול נראה יותר טוב מ-99% משחקי הפס4, כך שלהשתמש בו כדי להגיד שהמשחק לא נראה טוב כמו משחק שיגור זה bad faith. חוץ מזה, אם משווים למשל את שלב היער של KZ לזלדה, זלדה נראה טוב ממנו.
לא הוא לא. יש לו יתרונות וחסרונות מול זלדה, והוא משחק השקה, אז למה זה bad faith? כשמדברים על המשחקים הכי יפים על הפס4 הוא לא בטופ 20 ואולי גם לא בטופ 50.
לא הוא לא. יש לו יתרונות וחסרונות מול זלדה, והוא משחק השקה, אז למה זה bad faith? כשמדברים על המשחקים הכי יפים על הפס4 הוא לא בטופ 20 ואולי גם לא בטופ 50.
זה פשוט לא נכון.
glass manSageבעיני היה דירקט לפרצוף. מדהים. קירבי נראה הפעם עולם פתוח על מלא! והרבה יותר מעניין אותי אישית מסמאש אז זו הפתעה ממש כייפית.
כן, סדרה קאזואלית וקלה לילדים אבל כשהייתי ילד בשנות ה90 גדלתי עליו ותמיד תהיה לי פינה חמה אליו והוא נראה שאפתני ויפה מתמיד. יש לי תחושה שזה יהיה המומנט של קירבי שבו הוא יעלה ליגה ויגע בכוכבים.
הדמו של DQM4 אני לא יודע לתאר את השמחה אני יודע מה אני עושה השבת אבל וזה רק DQ. אושר אושר אושר תודה לאל שבשמיים. יכל להתחרות רק במריו דו מימדי או DQ12 אבל אלה חלומות לא מציאותיים, עדיף לחלום על חלום שהוא בגדר האפשרי.
מטרויד, אני מבין למה הוא נראה כמו הקודם לרבים אבל ממה שאני ראיתי הוא נראה לי מטורף מטורף לגמרי הולך לג'נגל אותו עם, stranger to heaven. וכמובן פאטאל פיורי על הסוויץ 2 זה אירוע לחגיגה, אני בייסקלי לא באמת צריך PS5 יותר והוא אשכרה נמצא שם כי יום אחד הוא יהיה הבית של IG.
אה ולגבי הכובע של לינק? תמיד חשבתי שפשוט מישהו סרג לו את הכובע הזה. אולי אני לא זוכר נכון אבל לא סרגו לו את הבגדים בWW איזו סבתא או אחותו או משהו? אני כבר לא זוכר אבל זה מה שחשבתי על הבגדים שלו גם בOOT שזה סתם משהו מבד שמישהו סרג לו. עף לי המוח מהתגלית.
LaskinElderרק עכשיו התחלתי לצפות ואני מעביר 90% מהדברים ששיחקתי לפני 8-15 שנה…
בינתיים הכי מעניין זה מטרויד שנראה הרבה יותר טוב מהקודם, ומעניין אותי יותר מפריים 4.
בעיני היה דירקט לפרצוף. מדהים. קירבי נראה הפעם עולם פתוח על מלא! והרבה יותר מעניין אותי אישית מסמאש אז זו הפתעה ממש כייפית.
כן, סדרה קאזואלית וקלה לילדים אבל כשהייתי ילד בשנות ה90 גדלתי עליו ותמיד תהיה לי פינה חמה אליו והוא נראה שאפתני ויפה מתמיד. יש לי תחושה שזה יהיה המומנט של קירבי שבו הוא יעלה ליגה ויגע בכוכבים.
הדמו של DQM4 אני לא יודע לתאר את השמחה אני יודע מה אני עושה השבת אבל וזה רק DQ. אושר אושר אושר תודה לאל שבשמיים. יכל להתחרות רק במריו דו מימדי או DQ12 אבל אלה חלומות לא מציאותיים, עדיף לחלום על חלום שהוא בגדר האפשרי.
מטרויד, אני מבין למה הוא נראה כמו הקודם לרבים אבל ממה שאני ראיתי הוא נראה לי מטורף מטורף לגמרי הולך לג'נגל אותו עם, stranger to heaven. וכמובן פאטאל פיורי על הסוויץ 2 זה אירוע לחגיגה, אני בייסקלי לא באמת צריך PS5 יותר והוא אשכרה נמצא שם כי יום אחד הוא יהיה הבית של IG.
אה ולגבי הכובע של לינק? תמיד חשבתי שפשוט מישהו סרג לו את הכובע הזה. אולי אני לא זוכר נכון אבל לא סרגו לו את הבגדים בWW איזו סבתא או אחותו או משהו? אני כבר לא זוכר אבל זה מה שחשבתי על הבגדים שלו גם בOOT שזה סתם משהו מבד שמישהו סרג לו. עף לי המוח מהתגלית.
נראה לי שהבת שלי תעוף על קירבי כי היא אוהבת את הדו מימדיים. מטרויד נראה כמו דרד 2 שזה אחלה אבל יש לא מעט שהייתי רוצה שישפרו מדרד, אבל זה מטרויד אז חובה בשבילי.
היה דירקט סביר, לא בדיוק מעיף ראשים אבל היו כמה נחמדים. והעובדה שסטארפוקס קבל את העדכון שרציתי (שהיה צריך להיות מהתחלה!) ושפיקמין 4 מקבל פאצ' סוויצ' 2 גם היו נקודות אור. אבל סה"כ הרוב פורטים ומשחקים שכבר הוכרזו לפס5 ומקבלים פורט פחות מרשים לסוויצ' 2.
הסתכלתי שוב על מטרויד והוא כן מרגיש קצת כמו דרד 1.5 גרפית, אבל נחכה ונראה.
LaskinElderהיה דיירקט די גרוע, אבל הבן שלי אוהב קירבי וגם הבת שלי אז יש להם עוד עולם פתוח אחרי זלדה.
נראה שלא יהיה מריו לפני חגים 2027.
היה דיירקט די גרוע, אבל הבן שלי אוהב קירבי וגם הבת שלי אז יש להם עוד עולם פתוח אחרי זלדה.
נראה שלא יהיה מריו לפני חגים 2027.
גם יכול להיות בקיץ, אין להם אף משחק מוכרז אחרי קירבי שיוצא ב-Q2.
אני חושב שהוא באמת דומה גרפית לדרד עם שדרוג קל. בהחלט לא הפרש דורי.
LaskinElderבמשחקים כאלה זה באמת משנה? זה בעיקר עניין אמנותי, יש משחקים בז׳אנר לפני 20 שנה שיותר יפים מרוב מה שיש היום בשוק מבחינת גרפיקה רק בזכות האמנות שלהם, אני אישית רק מתעניין בכיף של השליטה, הקרבות והכוחות השונים שמקבלים לאורך הדרך, איך הם פותחים לך דרך להגיע למקומות שלא יכולת לפני כן וכו׳… הfidelity לחלוטין לא מעניין אותי בז׳אנר הזה.
אני רק מקווה שהוא יהיה מטרויד ״קלאסי״ כי מה שראיתי מדרד ממש לא גרם לי לרצות לשחק בו.
glass manSageכן נדב בקטע הטכני אני באמת מסכים שהם דומים, שדרד ומטרויד החדש דומים גרפית, אבל תקן אותי אם אני טועה הסגנון האמנותי פה נראה הרבה יותר מגוון. אני אומר תקן אותי אם אני טועה כי לא סיימתי את דרד אבל מהדמו ודברים שראיתי זה נראה לי הרבה יותר יפה אמנותית.
וכן קצת כמו שלאסקין אמר אולי זה בגלל שאני לא כזה מצפה לקפיצה טכנולוגית ממשחק 2D שכזה. הסגנון האמנותי פה זה מה שעשה לי יותר POP בעין שהוא שמים וארץ מדרד. זה מרגיש לי יותר מה שאני מצפה מדברים כמו סופר מטרויד וכו' מרגיש לי יותר נאמן לאווירה שלו ממה שראיתי וחוויתי מדרד.
בנוגע לקירבי, הבת שלך ואתה יכולים לשחק אותו ביחד ואתה בתור זה שאוסף את כל הדברים ב100% שהיא לא מצאה :-)
כאילו אני לא יודע אם אתה נוסטלגי לקירבי אז אני מבין למה תדלג עליו, זה באמת משהו שצריך להיות נוסטלגי בשביל שתהיה mindblowing מהחשיפה שלו. :-)
הפאץ של פיקמין 4 זה 60FPS כמו שרצינו? כי אם כן זה מגהטון ולא פחות. אני מבין למה זה דירקט גרוע בשביל אנשים שבשבילם קירבי זה meh.
אבל יש מטרויד לפחות.
מבחינת נינטנדו, אם אני חושב רגע בצורה קרה נטולת רגש. אין לה אינטרס להראות לנו את מריו/ OOT זה המשחק שהם בונים עליו שכולם יבקשו לקריסמס במערב, ועכשיו גם ביפן. וDQM4 יעשה 1M+ ביפן בשיא הקריסמיס תוך פחות משבוע. נינטנדו מסודרים מבחינתם מעל ומעבר.
מאוד שווה להם לשמור את החשיפה של מריו, למתי שהרעש על הPS6 יתחיל כדי לשים לסוני את החול בעין. :-)
אני מאוד התלהבתי מרזידנט איוול 4 ריימיק נייד, הדרך היחידה אי פעם שאני אשחק בריימיק הזה.
הגירסה של הדירקט שראיתי הייתה 30FPS אז לא ראיתי אם הוא 60 או לא, אבל הוא כן ברזולוציה הרבה יותר גבוהה והם אפילו לא ציינו את זה ואין שום סיבה שהוא לא ישודרג ל-60 אם הרזולוציה שודרגה. הוא בטח יהיה 60/1440P אם הייתי צריך לנחש. סופסוף אני אוכל לשחק אותו כמו שצריך, עכשיו רק פאצ' ללואיג'יס מנשן 3 ראאאאבק!
פיקמין 3 קיבל עדכון לסוויץ' 2 ונשאר על 30fps. אז אין סיבה להאמין ש-4 ישודרג ל-60 כשלא ציינו זאת במפורש.
מטרויד נראה פצצה. דרד היה מדהים ואני סומך על מרקורי סטים שיעשו עבודה מעולה. מבחינה גרפית אולי קצת מאכזב, אבל זה לא העיקר.
פיקמין 3 קיבל עדכון לסוויץ' 2 ונשאר על 30fps. אז אין סיבה להאמין ש-4 ישודרג ל-60 כשלא ציינו זאת במפורש.
מטרויד נראה פצצה. דרד היה מדהים ואני סומך על מרקורי סטים שיעשו עבודה מעולה. מבחינה גרפית אולי קצת מאכזב, אבל זה לא העיקר.
הם גם לא ציינו רזולוציה אבל הוא קבל בוסט רזולוציה רציני במה שהם הציגו. נחזיק אצבעות שיש 60.
הללויה, העדכון החדש לסוויצ' 2 מוסיף VRR למצב dock.
משהו יחסית נדיר, נינטנדו עושים "מכירת הערכה לשחקנים" של 30% הנחה על המון כותרים דיגיטלים החל מה-13 ועד ה-26 לחודש. לאסקין זאת הזדמנות פז בשבילך לקנות כותרים שחסרים לך, הנחות למשחקי נינטנדו זה נדיר.
LaskinElderאין לי הרבה משחקים שרציתי ולא קניתי עדיין, ואלו שכן - אני רוצה לשחק רק בתנאי שיעשו להם עדכון 60 פריימים וכו׳, אבל אבדוק, אולי פספסתי משהו.
תודה!
חחחחחחחח אני לא נושם פה. ההיליקס בדיוק איבדה את האקסקלוסיבי הסיסטם סלר היחיד שקאז חשב שיש לה.
מה, אין לך מה להגיד על טיב האנשים שקונים את המשחקים האלה פתאום?
המשחק כבר מכר מעל 100 אלף עותקים על הסוויץ' 2. אפילו נינטנדו מבינים מה שאתה לא מבין: מדובר במשחקים שהם *להיטים* ושחקני הקונסולות מתים לשחק בהם. יש סיכוי לא רע שהמשחק זה יהיה שני רק ל GTA במכירת עותקים השנה.
רק חסרי מושג לא ירתמו את המשחקים האלה לחיזוק הפלטפורמה שלהם.
ואל תדאג ל Helix, כמעט כל חודש יש להיט בלעדי.
glass manSageאתה אמרת שהמשחק יהיה בלעדי להיליקס, אנשים פה אמרו לך שהוא יגיע לקונסולות האחרות לפני שההיליקס תצא.
תמשיך לאכול כובע ולחשוב שאתה צודק.
אין למשחק שום קשר לנינטנדו, היוצר של המשחק רצה להיות על הסוויץ, פשוט לא היה לו כסף לערכת פיתוח, עכשיו שהוא מליונר יש לו, אז המשחק על הסוויץ 2.
איך להיליקס יהיה כל חודש להיט בלעדי אם כל משחק שמצליח מגיע במהירות האור לפלטפורמות אחרות?
אולי אתה מתכוון שהבלעדיות תהיה במשך חודש, בלבד. זה כבר הרבה יותר הגיוני.
מתי תבין שיש להיליקס אפס בלעדים?
כן, מפתיע שהמשחק הגיע כל כך מהר לסוויץ'. וברור שיש קשר לנינטנדו כי הם צריכים לתת לו ערכת פיתוח והם נתנו לו ספוט וקידום בדיירקט.
הם לא עיוורים להצלחת המשחק ומבינים שיש סיכוי טוב שהוא ימכור מצויין על הסוויץ'.
כל חודש יוצאים במחשב להיטים בקנה מידה כזה או אחר. רובם נשארים בלעדיים חודשים ואף שנים. PEAK למשל כבר בן מעל לשנה וטרם הגיע לקונסולות.
glass manSageנינטנדו מקדמים כמעט כל דבר בדירקט שלהם, יש להם אפילו דירקט מיוחד לאינדים זה לא מוכיח כלום.
נינטנדו רוצים שמפתחות צד ג' ימכרו טוב על הפלטפורמה שלהם ולפרסם בדירקט נותן למשחקים חשיפה והמפתחים מרוצים מזה.
אין לך שום הוכחה שנינטנדו פנו אליו, ביקשו ממנו משהו וכו' אתה ממציא.
הבן אדם מליונר עכשיו, ביקש מנינטנדו אישור לערכת פיתוח וקיבל אף אחד לא רדף אחריו.
אם אני זוכה מחר בלוטו, המדינה מאוד תשמח כי היא תקבל ממני את הCut שלה על מיסים אבל היא לא תתעשר מהזכייה שלי זה נחמד לה, לא מעבר אני אפילו לא אהיה פסיק בהכנסות של המדינה.
אותו דבר המפתח הזה בשביל נינטנדו הם שמחים שהוא נוכח הם שמחים שהוא מוכר מאה אלף אצלם ושהם לוקחים את הקאט שלהם, אבל הוא פסיק וחסר חשיבות בהכנוסת של נינטנדו, הוא יכול מחר להיעלם עם המשחק שלו והם לא ישימו לב בכלל שנעלם.
המשחק שלו מכר מליונים, מה הבעיה בשבילו להשיג ערכת פיתוח של קונסולה בת שנה+? יוצאים לקונסולה הזו מליון משחקים ביום, מה כל כך מיוחד פה?
LaskinElderהמשחק הזה יפני עם אפיל יפני וקהל יפני עצום בסטים, לא היה ספק שהוא יתאים מאוד לסוויץ׳ דווקא
המשחק הזה יפני עם אפיל יפני וקהל יפני עצום בסטים, לא היה ספק שהוא יתאים מאוד לסוויץ׳ דווקא
ויש מסך מגע לצייר. התאמה מושלמת.