VOXELIM

נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·11 ביוני 2020

8907 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 17 בספטמבר 2026 בשעה 12:01

קשה לדעת מהמפרט הזה מה באמת הולך שם. בתאוריה היא כנראה חלשה מהפס5, הכל תלוי במהירויות שעון וכמה UDNA יעיל. 16CU זה 45% מהליבות של הפס5, ומהירות השעון במצב ניידת היא 1.2Ghz שזה כמעט חצי מהפס5. במספרים קלאסים זה 2.45TF, במספרים פייק מאז האנפלצית TFLOPS מדובר ב4.9TF שהם לא באמת 4.9TF, כך שהאמת יושבת בין שני המספרים הללו.

אז יש לך ניידת שהיא איפשהו בין רבע לשליש הכוח של הפס5, אבל אז כמובן ש-AI נכנס לתמונה.

מה זה אומר לגבי GTA? מי יודע. אם זה היה חישוב טפשי של "היא בול 1/3 מהפס5 וזהה לה לגמרי" אז הייתי אומר ש-GTA שרץ על הפס5 ב-1440p יוכל לרוץ עליה ב-830p בהגדרות דומות במצב נייד, כי זה שליש הרזולוציה. אבל זו לא המציאות, כי יש לה ליבות RT הרבה יותר טובות ועוד יתרונות ארכיטקטונים שאנחנו לא מכירים. וכמובן AI שהוא חתיכת wild card.

וכמובן שגם יש את מצב dock שבו אומרים שהיא רצה ב-1.8Ghz ושם, יחד עם AI, יש בהחלט מצב טוב שהיא נראת טוב מגרסת הפס5. אבל לדעתי לא מתחרה בגרסת הפרו, או יותר נכון עם מה שהפרו יכולה בתאוריה לעשות.

LaskinLaskinElder

הדיבור ממה שאני קורא פה ושם הוא לרנדר משחקים כבדים ב-540p עם אפסקייל ל-1080p.

תוסיף על זה frame gen ויש פה פוטנציאל טוב לביצועים גם יותר טובים מהפרו אולי, לפחות בנוגע למצבים עם RT כבד, שפה frame gen נותן עבודה.

DrKeoDrKeoSite Admin

frame gen מתחת ל-60 לא עובד משהו, אלה אם AMD באמת הפציצו פה כנראה שמדובר במשהו שיכוון ל-120 ממשחקים שכבר רצים ב-60.

לדעתי טוב מהפרו זה חלום, היא הולכת להיות במקרה הטוב רבע מהכוח של הפרו ובפרו כבר יש AI וביצועי RT הרבה יותר טובים מהפס5.

DrKeoDrKeoSite Admin

זה כבר לא טרולים באינטרנט, זה מחלחל לתרבות.

glass manglass manSage

יש גם את מרדף האופנוע בוולברין, לא משנה מה נעשה פשוט אי אפשר למות, בגלל הבריאות המתחדשת. נוראי, לא אקנה אותו כבר בשום מצב.

אני לא מבין את אינסומאנייק, זה סרט, זה לא משחק. ואם כבר זה סרט למה שאראה דווקא אותו ולא את אקסמן 97?

LaskinLaskinElder

דווקא ספציפית זה פחות מפריע לי… יש בהרבה משחקים לפעמים קטעים מיותרים לגמרי מבחינת קושי, שאם מתים בהם סתם צריך לחוות שוב את אותו קטע מעפן. אז כן, מן הסתם אם זה מעפן - שיוותרו עליו, אבל אם זה רק נועד להמחיש אקשן שהיה אמור להיות סרטון ואפשר לעשות ממנו משהו טיפה אינטראקטיבי - אז בסדר, זה לא ביג דיל. זה גם ספציפית קורה משום מה הרבה מאוד בקטעי אופנוע. נניח בFFVII רימייק (שניהם) או בRE האחרון, זה סתם, אין באמת קושי, וגם אם אפשר למות זה דבילי לגמרי כי כל הכוונה היא שתגיע למקום חדש ולוקחים אותך לשם עם סרטון שאתה יכול קצת לזוז לפה, קצת לירות לשם…

KlaymanKlaymanSage

די נו. משחק גרוע. נקנה אותו ב 15$ ונרוץ על הסיפור. לא צריך לתרץ עבורם בכוח. פישלו, קורה.

אני מאלה שמאוד אהבו את ספיידרמן 2(שיחקתי בו יותר משנה אחרי שיצא וממש נהנתי). חושב שהם החטיאו בענק פה.

LaskinLaskinElder

היי, אני לא חולק על זה שהוא בינוני להחריד כנראה, וגם אני ארכוש אותו ב-20 דולר מתישהו ולא יותר, או פשוט אמתין שיגיע לפלוס בפס6 שזה בטח יקרה כבר בהשקה שלו. אני אבל מדבר על הסרטונים האלה של ״תראו לא נוגעים בשלט ואני עובר״ - זה משהו שקיים במלא משחקים, גם משחקים שאני ממש ממש אוהב כמו אלו שהבאתי מקודם כדוגמא והרבה אחרים, כולל קלאסיקות, ואם זה איזה סט פיס שקיים כדי להמחיש מעבר מאיזור אחד לשני לא אכפת לי.

מה שכן אכפת לי ממה שנחשפתי אליו - זה העיצוב דמויות, מערכת הקרב הרפטטיבית, המכניקות המיושנות ורגעי קרינג׳ עם טקסט שבבירור כתבה אותו מישהי בייעוץ של SBI.