VOXELIM

נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·11 ביוני 2020

8944 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 20 בספטמבר 2026 בשעה 15:36

זה משחק דומה למשחקים מבוססי סרטי קולנוע של תחילת שנות ה-2000, אין לזה מקום בשנת 2026. כלומר יש לזה מקום ב-2026, אבל לא כמשחק סופר AAAA עם תקציב 300 מליון דולר ומקום ראשון בנושא השיח על פלייסטיישן. זה משחק שהיה אמור לבוא וללכת בלי יותר מדי רעש ואולי כמה מליוני קז'ואלים היו נהנים ממנו לmindless fun. רוב המשחקים שהבאת הם משחקים שעושים דברים מאוד ספציפים מדהים, ודברים אחרים גרוע למדי. למשל QB משחק עם gun play טוב, גרפיקה מטורפת, ו-set pieces ממש מרשימים של "זמן שקורס". הוא סובל מבעיות קשות כמו הסדרת טלביזיה המשעממת, רפטטיביות או עלילה פחות טובה משמעותית למשחק רמדי, אבל הוא יצירה סופר מעניינת. וולברין לא, הוא משחק של בינוניות שמזלזל בנטלגנציה שלך כשחקן. אז כן, יש להם אותו ממוצע, אבל האחד הוא לא כמו השני.

רוב המשחק ברשימה מעניינים, עם אלמנטים מקוריים עשויים הייטב ושמיועדים לגיימרים, אבל בגלל שהם פשלו במקום כזה או אחר או שהתקציב היה נמוך הם לא צלחו באזורים אחרים. וולברין הוא חיה אחרת לגמרי, תוצר של תאגיד ששפך עליו אינסוף כסף (שממש לא רואים אותו על המסך) ובנה אותו לפי החלטות של ועדת מנהלים למכנה המשותף הנמוך ביותר; או לפחות ככה הוא נראה.

רק בגלל שיש להם אותו ממוצע לא אומר שהם שקולים. ואני שוב אגיד את זה, לא נראה שמגיע לוולברין 78, הוא משחק של 6 at best לפי הביקורות ומה שראינו ממנו בסרטונים. מסדרון שלא דורש מהשחקן כלום, קל, משחק מעיכת כפתורים, מלא בבאגים, עלילה סבירה ועיצוב מזעזע. אם היית מוריד ממנו את ה-IP ואת השם אינסומניאק אין מצב שהוא היה מקבל מעל ל-6. גם אין מצב שהיית רוצה לשחק בו, אפילו ב-20$, אם הIP אקסמן לא היה מחובר אליו יחד עם אינסומניאק ובלעדיות לפלייסטיישן. הדברים הללו נותנים לו הילה שלא מגיעה לו.

LaskinLaskinElder

בטח שהם שקולים. פשוט תלוי למי…

אני למשל בטוח שאהנה ממנו יותר מאשר outer worlds למשל, או מטאו אקסודוס ומשחקים אחרים שם. זה עניין של טעם, יש אנשים שעבורם המיינדלס פאן הזה עם כל הספקטקל וגיבורי העל בהחלט מספיק. ובטח שהייתי משחק בו ב-20$ אם היה ממפתחת אחרת, שיחקתי במספיק משחקים כאלה במחיר גבוה יותר וממפתחות שאני הרבה פחות אוהב בשביל גרפיקה או סתם אקשן מטופש.

הסיבה שאני לא רוכש אותו למרות שאני יודע שאהנה ממנו היא שאני לא רוצה לתמוך במחיר מלא בהחלטות שבוצעו כאן.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 20 בספטמבר 2026 בשעה 15:58

לא זכור לי ששחקת במשחקים Mindless כאלה כמו למשל הנוקמים של קריסטל דינאמיקס או משחקי סרטי קולנוע ריקניים. אני לא מתימר לחיות בראש שלך, אבל מהצד זה מרגיש כמו נטו הילת צד א' של סוני בשילוב עם ה-ip של וולברין וכמובן המשך להצלחה שלהם עם ספיידרמן.

אני בחיים לא אתן לסוני כסף עליו, כל דבר במשחק הזה הוא שיקוץ לתעשיה, אולי יום אחד כשיגיע לפלוס. העובדה ששפכו 300 מליון על משחק לינארי פשטני היא נזק גדול לתעשיה. הוא הופך לנקודת "נגד" אדירה לפעם הבאה שיעשו דיון אם לפתח משחק GAAS או משחק סינגל. העובדה שהוא מעיכת כפתורים mindless, שהוא פלטפורמה/QTE/רגעים מתוסרטים שבקושי דורשים ממך לגעת בשלט גם פוגעת בתעשיה. אני מסתכל על המשחק הזה והוא מרגיש כמו זיקוק של כל מה שרע בתעשית ה-AAA, חוץ מ-GAAS כמובן.

כלומר, זאת סוני היום? רק משחקי GAAS וכשסופסוף עושים משחק סינגל AAA הוא משחק לבני 9 שמזלזל באנטלגיציה ועם תקציב של שני סרטי בטמן?

הדבר הכי טוב שיצא מוולברין זה הבלגן שנוצר סביב החזקת הידיים. הבלגן כל כך גדול שאולי זה יגרום למפתחות AAA אחרות לעשות קצת פחות החזקת ידיים וגיימפליי קצת יותר עמוק במשחקים שלהן.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 20 בספטמבר 2026 בשעה 16:19

ונקודה נפרדת לגמרי מהדיון, זה פשוט מפוצץ לי את המוח כמה מעט השקעה נכנסה לחלקים בוולברין. הם ממחזרים מערכות מספיידרמן 2, מערכות שנבנו למשחק עולם פתוח, ופשוט לא מתאימות למשחק לינארי. למה? למה לעשות את זה עם תקציב של 300 מליון? למה לא כל חלק במשחק נבנה בקפידה בשביל וולברין אם תקציב שכזה?

הדוגמאות הן אינסופיות. למשל הם השתמשו במערכת הולכי רגל הרנדומלית של ספיידרמן 2, היא פשוט לא בנויה לסמטאות הצרות של וולברין. גם האנטרקציה של הדמויות סופר פשוטה כי ספיידרמן כמעט לא נמצא על הרצפה והוא עולם פתוח אז אין צורך באנטרקציה יותר מסובכת. אז מקבלים דמויות תקועות בקירות, דמויות שעומדות עם הפנים לקיר ובוהות וכו', ככה לא אמורים לבנות משחק לינארי.

למשל כשנמצאים באזור עירוני, כשאתה נמצא ליד בניין הפנים שלו מרונדר בשיטה שהם פתחו לספיידרמן 2. ספיידרמן 2 משחק עולם פתוח, אי אפשר לרנדר פנים של 500 חלונות כי זה קטסטרופה לביצועים. אז יש להם מערכת מיוחדת שמשתמש ב-RT השתקפות כדי לזייף פנים לחלונות, מערכת סופר חכמה ומתוכחמת עם ביצועים נהדרים למשחק עולם פתוח. אבל המערכת לא עומדת כשבוחנים אותה באמת מקרוב, מגובה הקרקע במשחק לינאריץ

וולברין משתמש באותה מערכת, למה? אני לא מבין למה. וולברין משחק לינארי עם תקציב של 300 מליון דולר, הציפיה היא שהושקעו בו כל כך הרבה שעות אדם שכל דבר בו נבנה בקפידה. למה אין פנים אמיתי לבניינים, או לפחות כזה שנעשה בקפידה? לא ברור, הם פשוט ממחזרים את מערכת הפנים של ספיידרמן 2.

ואותו דבר אפשר להגיד על הקופסאות XP. יש עליהן סימן echo ענק שמתפזר עד התקרה, וסאונד echo שמזמזם לך באוזן ככל שאתה מתקרב, פשוט אי אפשר לפספס אותן מקילומטר. למה? כי הן גם נלקחו ישר מספיידרמן 2, כי ספיידרמן ליטרלי צריך למצא את הקופסאות האלה מקילומטר בעולם הפתוח. אבל וולברין? הוא אמור לחקור שני חדרים ומסדרון, למה הוא צריך את זה? הוא לא, אבל שוב הם לקוח מערכת מספיידרמן 2 ופשוט זרקו אותה פנימה בלי מחשבה.

אני לא בטוח אם מישהו יצליח לשכנע אותי שוולברין הוא לא מבצע הלבנת הון של המאפיה. גרפית הוא נראה כמעט ברמת פס4 חוץ מאשר הדמויות שמרונדרות ממש יפה (אבל עם עיצוב מזעזע). הוא מסדרון סופר צר, הוא ממחזר אינסוף דברים מספיידרמן 2 במקום לבנות דברים מחדש בתצורה שמתאימה למשחק לינארי... איפה ה-300 מליון פה? כלומר סבבה, תמחזרו דברים מספיידרמן 2, אבל למה צריך תקציב של 300 מליון? למה התקציב שלו לא דומה יותר ל-R&C שעלה פחות מ-100 מליון? אני עדין לא מבין מה הצדיק את זה.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 20 בספטמבר 2026 בשעה 16:22

אני שיחקתי בהמון משחקים כאלה.

בהנוקמים לא שיחקתי בגלל המבנה המשונה של הGaaS ועם כל הכבוד זה משחק הרבה הרבה פחות טוב מוולברין, לכל הדיעות.

בשומרי הגלקסיה שהוא כמעט עם אותו ממוצע - כן שיחקתי. ונהנתי.

אני מת מת מת על משחקי prototype, לשניהם יש ממוצע כמו או פחות טוב מוולברין, גם את סדרת just cause אני אוהב מאוד.

ושוב, אני נוטה להסכים איתך כמעט על כל מה שכתבת לגבי סוני. פשוט ההערה שלי הייתה לגבי הציונים, זה לא משחק גרוע, זה משחק מאכזב מאוד ביחס לציפיות, משחק עם מבנה מיושן (לא שזה תמיד מפריע למבקרים)… זה מקרה ספק מאוד מאוד מזכיר את ״האורדר״… רק ב-300 מליון דולר וממפתחת שהוכיחה את עצמה ולכן האכזבה גדולה עוד יותר.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 20 בספטמבר 2026 בשעה 16:37

שומרי הגלקסיה ידוע כמשחק שכתוב בצורה מאוד מרשימה. just cause בהרס, הבלגן והאקשן. לכל אחד יש יחודיות מסויימת, נקודות אור גדולות כשסביבן יש חסרונות קשים. מה בדיוק ה-selling point פה? מה וולברין עושה ממש נהדר? אין דבר כזה, אם נפרק אותו לרכיבים אין בו שום דבר שהוא יותר מ-"8". לא גרפית, לא אירועים מתוסרטים, לא המערכת קרב, לא העלילה... הוא פשוט ערימה של מערכות ממוצעות מינוס עם אפס ציפיה מהשחקן וערכי הפקה שאפשר לקרא להם ממוצעים בימנו בתעשיה.

אני מבין שיש לך דחף מסויים לשחק בו כ-mindless אקשן, ושאנחנו מסכימים על 90% מהדברים ואף אחד לא מצפה לקבל פה משחק של נוטידוג, אני פשוט חושב שוולברין הוא חטא לתעשיה בניגוד לשאר המשחקים שציינת.

LaskinLaskinElder

אני רוצה לחוות את האלימות הזו, הסט פיסז (ואם לא עושים אותם בכוונה כמו מפגר שמנסה להכשל הם כן מגניבים, או לפחות כך אומרים), הגרפיקה (גם אם לא בכל מובן), והסיפור, שהרבה אומרים שהוא לא רע בכלל ובסיס למשחקים באים של אקס מן (שאולי כבר לא יקרו, מעניין מה יהיה)

blingblingElder

Spec ops זה משחק שלגמרי מגיע לו הממוצע. סבבה נראטיבית ומבחינת כתיבה הוא חכם ומעניין אבל הגיימפליי שלו פשוט עינוי מכל בחינה ולא מעניין אם זה חלק מהרעיון, יכל להיות מבוצע בצורה שהיא פחות סיוט לשחק. כל הדבר הזה בסוף לא שווה את הסבל, עדיף לראות ביוטיוב.

האורדר כן הציע לפחות גראפיקה מדהימה ויוצאת דופן, וגם הגאנפליי סביר והוא יצא בתקופה שמשחקי מסדרונות שכאלה היו עוד רבע מקובלים (עדיין יחסית מיושן גם בזמנו אז תחשבו מה זה וולברין היום)

בנוסף הציע עולם ולור מאוד מגניבים ומקוריים. חבל רק שבסוף זה בוזבז על גיימפליי כל כך גנרי אבל לפחות יש לו merits ששווים את הסייל ב 10-25 דולר: גראפיקה מדהימה על גבול ה CGI לזמנו (וזה הטיקט העיקרי), גאנפליי נחמד שאתה לא סובל ממנו, עולם מגניב.

מה בדיוק יש בוולברין ששווה יריקה? שזה וולברין. זהו.

כמובן לחלק מהפאנבויז של סוני זה שהוא בלעדי וזה שזה וולברין וזה שהם קז׳ואלים שאוהבים ללחוץ ריבוע במשך 8 שעות זה מספיק אבל ברמת התעשייה זה אחד המביכים של הדור הזה. אולי הכי מביך אם לא היה קונקורד ודברים כאלה.

KlaymanKlaymanSage

שומרי הגלקסיה הוא אחלה משחק, שמגיע לו לדעתי אפילו קצת יותר ממה שקיבל. יש בו כתיבה מעולה, Voice acting פגז, עיצוב סאונד מרהיב, גרפיקה בכלל לא רעה נכון לאותו הזמן. לטעמי הוא נפל על חזרתיות בגיימפליי יחסית - אבל כמעט בכל אספקט, הוא אחלה של משחק!

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 20 בספטמבר 2026 בשעה 17:05
ציטוט מאת Laskin

אני רוצה לחוות את האלימות הזו, הסט פיסז (ואם לא עושים אותם בכוונה כמו מפגר שמנסה להכשל הם כן מגניבים, או לפחות כך אומרים), הגרפיקה (גם אם לא בכל מובן), והסיפור, שהרבה אומרים שהוא לא רע בכלל ובסיס למשחקים באים של אקס מן (שאולי כבר לא יקרו, מעניין מה יהיה)

זה מבאס כי מצד אחד אני רוצה שהוא יכשל בגלל מה שהוא, אבל מצד שני אני רוצה שמארוול ימשיכו לעשות משחקי וידאו. לפחות איירונמן בדרך והוא נראה פאקינג מעולה.

ציטוט מאת bling

Spec ops זה משחק שלגמרי מגיע לו הממוצע. סבבה נראטיבית ומבחינת כתיבה הוא חכם ומעניין אבל הגיימפליי שלו פשוט עינוי מכל בחינה ולא מעניין אם זה חלק מהרעיון, יכל להיות מבוצע בצורה שהיא פחות סיוט לשחק. כל הדבר הזה בסוף לא שווה את הסבל, עדיף לראות ביוטיוב.

האורדר כן הציע לפחות גראפיקה מדהימה ויוצאת דופן, וגם הגאנפליי סביר והוא יצא בתקופה שמשחקי מסדרונות שכאלה היו עוד רבע מקובלים (עדיין יחסית מיושן גם בזמנו אז תחשבו מה זה וולברין היום)

בנוסף הציע עולם ולור מאוד מגניבים ומקוריים. חבל רק שבסוף זה בוזבז על גיימפליי כל כך גנרי אבל לפחות יש לו merits ששווים את הסייל ב 10-25 דולר: גראפיקה מדהימה על גבול ה CGI לזמנו (וזה הטיקט העיקרי), גאנפליי נחמד שאתה לא סובל ממנו, עולם מגניב.

מה בדיוק יש בוולברין ששווה יריקה? שזה וולברין. זהו.

האורדר גם היה משחק עם תקציב סטנדרטי, מחברה שלא ציפינו ממנה לכלום, והוא היה עם הגרפיקה אולי הכי טובה של הדור. חוץ מזה יש לו ממוצע 63%, ואני חושב שכולנו היינו מעדיפים האורדר 2 ברמה דומה לאורדר 1 עם כל התכונות הרלוונטיות (כלומר המשחק הכי יפה של דור הפס5 וגיימפליי גנרי) על וולברין, בהפרש.

ציטוט מאת bling

כמובן לחלק מהפאנבויז של סוני זה שהוא בלעדי וזה שזה וולברין וזה שהם קז׳ואלים שאוהבים ללחוץ ריבוע במשך 8 שעות זה מספיק אבל ברמת התעשייה זה אחד המביכים של הדור הזה. אולי הכי מביך אם לא היה קונקורד ודברים כאלה.

כן, בהחלט אחד המביכים, וזה באמת גורם לחשוב מה הולך בסוני. פעם כל משחק היה זהב, או לפחות ממש ניסה, ועכשיו הם מרגישים כמו אקסבוקס ששופכים אינסוף כסף לתוך המכונה ולא יוצא שום דבר טוב בקצה השני.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 20 בספטמבר 2026 בשעה 17:15

ואני חייב להראות איך נראת אחת הדמויות בוולברין נראת, כי... ואו. מדובר ברוג, והיא נראת ככה:

LaskinLaskinElder

בתור מישהו שכמעט תמיד מעדיף melee על שוטרים - אני אקח את וולברין על פני האורדר 2… כנ״ל על גירס, בעיניי הרביעי והחמישי היו ממש על הפנים, ואני מעדיף את וולברין על פני e-day ממה שראיתי.

אתם גם מגזימים ונתפסים לציטוטים מהביקורות הכי גרועות שיש, יש לא מעט אתרים שטוענים שהאקשן ממש מהנה, גם אם רובם מסייגים וממשיכים שהוא חוזר על עצמו. אף אחד פה לא שיחק בו בעצמו, יכול להיות שכמו עם משחקים אחרים הרבה פה דווקא יגידו שהואיותר קרוב לביקורות החיוביות יותר, וסתם הגזימו עם השליליות. ואולי להפך, אבל אנחנו מנהלים פה דיון על סמך בעיקר הייט בטוויטר והביקורות היותר שליליות, וזה גם קצת מוזר.

כמובן שלא חייבים לנסות ובפעם האלף - אני, שממש אוהב את משחקי אינסומניאק לא הולך לשחק בו כרגע, בגלל שכל מה שראיתי ממנו נראה לי ממש בינוני, אבל לא ״גרוע״, למעט אלמנטים מסוימים כמו עיצוב דמויות. וכן, הדמות שהבאת עכשיו ולא ראיתי עד עכשיו - וואו. הדבר שאינסומניאק הכי צריכים זה להעיף את woke feminists ומהר. איך זה לבד היה משפר את ספיידרמן, וואו.

blingblingElder
ציטוט מאת DrKeo

זה מבאס כי מצד אחד אני רוצה שהוא יכשל בגלל מה שהוא, אבל מצד שני אני רוצה שמארוול ימשיכו לעשות משחקי וידאו. לפחות איירונמן בדרך והוא נראה פאקינג מעולה.

האורדר גם היה משחק עם תקציב סטנדרטי, מחברה שלא ציפינו ממנה לכלום, והוא היה עם הגרפיקה אולי הכי טובה של הדור. חוץ מזה יש לו ממוצע 63%, ואני חושב שכולנו היינו מעדיפים האורדר 2 ברמה דומה לאורדר 1 עם כל התכונות הרלוונטיות (כלומר המשחק הכי יפה של דור הפס5 וגיימפליי גנרי) על וולברין, בהפרש.

כן, בהחלט אחד המביכים, וזה באמת גורם לחשוב מה הולך בסוני. פעם כל משחק היה זהב, או לפחות ממש ניסה, ועכשיו הם מרגישים כמו אקסבוקס ששופכים אינסוף כסף לתוך המכונה ולא יוצא שום דבר טוב בקצה השני.

גם וולברין היה מקבל 63 בלי המותג ואינסומניאק. וגם בזמנו עם האורדר ראית המון פידבק חיובי כמו שאפשר למצוא אצל הקוז׳ואלס של סוני עם וולברין.

ללא ספק כולנו היינו שמחים אם לפחות באספקט הטכני היינו מקבלים תצוגת תכלית כמו האורדר בזמנו אבל אפילו את הטיקט הזה אין אז חוץ מזה שהתמזל מזלם לעשות משחק על הדמות אולי הכי מגניבה שהמציאה מארוול וזה לבד מביא אפקט רגשי חזק עבור רבים גם לדבר הבינוני הזה (אם זאת היתה דמות אחרת במשחק מולטיפלטפורם אז גם הפאנבויז לא היו יורקים לכיוון). לא ברור מה יש פה.

blingblingElder
ציטוט מאת DrKeo

ואני חייב להראות איך נראת אחת הדמויות בוולברין נראת, כי... ואו. מדובר ברוג, והיא נראת ככה:

די זה כבר לא אמיתי. איזו אשפה

HypnoHypnoVeteran

חבל שלא דיברתם בכזו נחרצות על handholding במשחקי GOW והורייזון האחרונים. נוח להשתמש בוולברין כ'שעיר לעזאזל' לדברים שהיו ניכרים במשחקים קודמים של סוני.
ואם כבר, יש יותר הצדקה ל handholding במשחק מארבל שמכוון יותר לק'זואלים והקהל הרחב.

אין טעם להזכיר את התקציב כי אף אחד לא יודע איך המשחק התפתח ואם הוא עבר ריבוטים וחתכו תכנים.

למשחק יש בעיות יותר מהותיות מ handholding וסימונים כאלה ואחרים. העדכון לא תורם דבר. במקום זאת הוא נותן ניצחון לנגטיביות ורעילות אינטרנטית על דברים תפלים.

DrKeoDrKeoSite Admin

ב-GOW יש hand holding כמו במשחק הזה? תעשה לי טובה. אדון ניואנס הצטרף לשיחה.

HypnoHypnoVeteran

יש hand-holding שהפך לנקודת שיח מרכזית כשהמשחק שוגר. שהדמויות כל הזמן מדברות ו'פותרות' בשביל השחקן את הפאזלים במשחק. מספיק שאתה עומד מספר שניות והן כבר מסבירות לך מה צריך לעשות.
כולם כעסו והתלוננו על זה וגם במקרה הזה המשחק קיבל עדכון (קודם בגרסת המחשב ואחר כך בקונסולה) שסותם להם את הפה.

חבל שלא החרמת את GOW, אולי המסר היה מיושם בוולברין.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 21 בספטמבר 2026 בשעה 19:59

כן, משחק לינארי שעושה לך 3 מערכות UI ענקיות שנמצאות לך בפרצוף ואומרות לך לאיפה ללכת בדיוק בכל רגע נתון, משחק שמאפשר לשים את השלט על הרצפה וללכת לשתות קפה חצי מהמשחק, יחד עם מערכת קרב לא טובה שהיא ליטרלי כל מה שאתה עושה במשחק. אין ספק שזה בדיוק 1:1 אותו דבר כמו אחד המשחקים הטובים בהסטוריה שאם אתה לא פותר בו חידה במשך כמה דקות הוא עוזר לך קצת. בול אותו דבר.

איזו רמה ירודה של דיון, באמת.

glass manglass manSage

וגם מה זה השטויות האלה שאנשים לא התלוננו על העזרה, המון אנשים התלוננו בזמנו שהרייבוט של טומב ריידר ומשחקי האנצרטד מגלים לך את התשובה ומציעים רמזים, מה זה עזר? אם היינו מחרימים את GOW 2018 סנטה מוניקה היתה נסגרת המסקנה ממש לא היתה שצריך להוריד את הפייצ'ר פשוט לסגור את סנטה מוניקה, גאונות לשמה קאז.

וכן אין באמת מה להשוות בGOW 2018 אתה עדיין יכול למות, יש Failed state ברור. בוולברין אפשר כמו שנדב אמר ללכת לשתות קפה והכל יהיה בסדר. אם אין למשחק failed state הוא לא משחק חד וחלק. וולברין הוא לא משחק.

אנשים באים למשחקים בשביל הסיפוק של לעבור אתגרים, בשביל להיבחן על משהו, ברגע שאפשר לעזזוב את השלט ואין השלכה אז לא משחק.

לעודד משחק כזה יעשה סרטן בתעשיה לא פחות.

DrKeoDrKeoSite Admin

עדכון על העתיד של באנג'י.

• מודים בטעויות שלהם, כמובן.

• רוצים לחזור להבטחה המקורית של דסטיני 2, זה הרבה עבודה אז יקח הרבה זמן עד שנראה את זה קורה בפועל.

• הצעד הראשון יהיה החזרה של הקמפיינים והפשיטות של דסטיני 2 שהוסרו מהמשחק.

• מרת'ון הולך להתרחב מעבר לשוטר חילוץ בתקווה להביא שחקנים נוספים.

• בחודשים הקרובים תפורסם מפת דרך למרת'ון.

• סה"כ המטרה שלהם בזמן הקרוב היא להחזיר את דסטיני 2 למקום טוב ולבנות את מרת'ון.