אני ראיתי, האניטי למשל תומך בהסכם. ואף אחד לא באמת מתהפך עליו. מארק לווין למשל מתנגד להסכם, אבל עדיין מדגיש שהוא תומך בטראמפ באופן כללי. בפוקס ניוז לא ראיתי ביקורת חריפה על ההסכם. לא משהו שקרוב להתהפכות. ועזוב משפיענים, יש סקרים והם די ברורים, כך שלא ממש מבין על מה הוויכוח. הקונגרס משקף את דעת הציבור בנושא.
נושא ה-ppוליטיקה הרשמי
נוצר ע"י Laskin·29 בנובמבר 2015
פוקס ניוז בקרו ובגדול, אני ראיתי כמה קטעים, כשאני אתקל בעוד אחד אני אביא לפה.
ואיזה סקר ראית שתומך בהסכם? לא ראיתי שהיה כזה, אולי פספסתי.
פרשני MAGA הגדולים בהחלט מתנגדים להסכם, ההסכם עובדתית רע לאמריקה. הוא טוב רק לבחירות האמצע של הרפובליקנים, כך שמתבקש שרפובליקנים יתמכו בו בצורה כזו או אחרת אפילו אם הוא רע לאמריקה.
האניטי לא פרשן maga גדול? אפילו בן שפירו אמר שההסכם רע אבל שהוא מאמין שטראמפ יתקן אותו אחרי הבחירות. זה לא התהפכות על טראמפ. ובפוקס היו כמה שהתנגדו, אבל הרוב לא ממש. לגבי סקרים, אני מדבר על לפני ההסכם. הציבור האמריקאי התנגד בכלל לתקיפות, ובאפריל רצו לסיים עם הסכם כמה שיותר מהר.
אמרתי שיש התהפכות על טראמפ? אמרתי שההסכם רע לאמריקה ורוב פרשני מגה מסכימים. גם בן שפירו מתנגד נחרץ להסכם, הוא פשוט סומך על טראמפ שזה איכשהו תרגיל או התחכמות.
וזה שאמריקאים לא רצו לתקוף באיראן או רצו לסיים עם זה מהר לא אומר שהם תומכים בהסכם או שהוא טוב לאמריקה. זה הסכם כניעה אמריקאי, מעולם לא ראיתי סקר שבו האמריקאים בעד להכנע. אמריקאים הם אמריקאים, גם אם הם נגד המלחמה, אם הם כבר בתוכה הם רוצים לנצח, לא להפסיד.
כן, אמרת:
כמעט ולא ראיתי משפיען רפובליקני פרו מלחמה באיראן שלא התהפך ב-1000 קמ"ש על טראמפ על ההסכם הזה. אם המשפיענים מתהפכים עליו, בזמן שחברי המפלגה תומכים אבל עם פרצוף "תהרגו אותי עכשיו", זה כנראה בחירות האמצע.
ואתה אומר שהוא כניעה. בפועל זאת לא הדעה השלטת במדיה.
על ההסכם, התהפכו על טראמפ על ההסכם. גם שפירו התהפך עליו על ההסכם. זה לא אומר שהם כבר לא מגה או לא תומכים בטראמפ.
אפילו טד קרוז שמדבר נגד ההסכם בבוטות מדגיש כל הזמן ״טראמפ קבל עיצה רעה״ כדי להפריד בין תלונות על עסקה רעה והמשך תמיכה בטראמפ.
זה לא נקרא להתהפך. וכן, אמרתי כבר שקרוז אמר את זה. בפועל כולם ממשיכים לתמוך בו והציבור האמריקאי רוצה לגמור עם זה, לפחות עד שיצא סקר אחר שיראה שיש התנגדות רצינית להסכם. וברור לגמרי שטראמפ נואש להסכם, האיראנים מבינים את זה ופשוט משתינים עליו.