VOXELIM

נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

נוצר ע"י Laskin·29 בנובמבר 2015

7576 הודעות
glass manglass manSage

לא כל הכנענים הפכו ליהודים אבל כל היהודים הם כנענים, זה לא יכל להיות המצב בהשמדה נרחבת של ג'נוסייד לכנענים פשוט לא מספרית מתמטית זה לא הגיוני.

בנוגע לגרמנים ויהודים, זה שקומץ סופרים ישראלים בתולים שלא מצאו זיווג בסטוק המקומי, התחתנו עם גרמניות לא אומר שכל העם מצדד בזה או מתכוון לעשות זאת.

מה אתה רוצה שהישראלים המסכנים האלה יעשו ישארו ערירים לעד וחסרי משפחות? יש לאנשים צרכים, אבל אין שום נישואי תערבות רחבי היקף עם הגרמנים. הם עדיין טאבו ברוב החברה היהודית וכך יישאר.

ואם אתה אומר שאין כנעני בכל אחד מיושבי הארץ הזו, על זה נאמר חבל על הזמן ועל הויכוח צא ולמד.

omerkotomerkotAdmin

אוי, איך פספסתי את כל החרטבונה הזו...

אני ״סוגר חשבונות״ עם ספרד של היום, המדינה האנטישמית ביותר במערב אירופה (באמת מאבק לא קל) והצבועה ביותר בכל העולם (שוב מאבק לא קל) שיושבת על טריטוריה ערבית כבושה (אנדלוס), עם עיר בירה ערבית (מג׳ריט), שהרחוב הראשי שלה ערבי (אל-קלעה) בזמן שהיא מטיפה לי על שטחים ערבים כבושים, למרות שהשטחים שלי הוחזקו בידיים ערביות 300 שנה פחות מאלו שלהם והערבים איבדו אותם לפני כ1000 שנה, בעוד שאת שלהם הערבים איבדו ״רק״ לפני 500.

אני ״סוגר חשבונות״ על פשעים מלפני 500 שנה עם אנשים שמאשימים אותי היום אישית ברצח שבכלל לא קרה לפני 2000 שנה. ולא, אני לא מוצא בעיה מיוחדת או סיבה מיוחדת לרחם עליהם עוד לפני שאנחנו בכלל מתייחסים לעצם העניין שהמרוקאים ״פלשו״ בגלל שהמשטר הספרדי הזמין אותם לפלוש.

ואם כבר מדברים על כנענים וספרד, שווה גם להזכיר שעוד הרבה לפני הערבים והיהודים, חלקים נרחבים מספרד היו טריטוריה כנענית. מלגה היא ״מלכה״, סביליה היא בכלל ״שפלה״, קדיס/גדיר היא ״הגדר״ והתיאוריה המובילה לשם הלטיני של המדינה הנאלחת הזו הוא שאיספניה מקורו ב״אי-שפניה״ (אי השפנים). הכנענים שם פשוט עברו ג׳נוסייד.