VOXELIM

נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

נוצר ע"י Laskin·29 בנובמבר 2015

7584 הודעות
glass manglass manSage

לא כל הכנענים הפכו ליהודים אבל כל היהודים הם כנענים, זה לא יכל להיות המצב בהשמדה נרחבת של ג'נוסייד לכנענים פשוט לא מספרית מתמטית זה לא הגיוני.

בנוגע לגרמנים ויהודים, זה שקומץ סופרים ישראלים בתולים שלא מצאו זיווג בסטוק המקומי, התחתנו עם גרמניות לא אומר שכל העם מצדד בזה או מתכוון לעשות זאת.

מה אתה רוצה שהישראלים המסכנים האלה יעשו ישארו ערירים לעד וחסרי משפחות? יש לאנשים צרכים, אבל אין שום נישואי תערבות רחבי היקף עם הגרמנים. הם עדיין טאבו ברוב החברה היהודית וכך יישאר.

ואם אתה אומר שאין כנעני בכל אחד מיושבי הארץ הזו, על זה נאמר חבל על הזמן ועל הויכוח צא ולמד.

omerkotomerkotAdmin

אוי, איך פספסתי את כל החרטבונה הזו...

אני ״סוגר חשבונות״ עם ספרד של היום, המדינה האנטישמית ביותר במערב אירופה (באמת מאבק לא קל) והצבועה ביותר בכל העולם (שוב מאבק לא קל) שיושבת על טריטוריה ערבית כבושה (אנדלוס), עם עיר בירה ערבית (מג׳ריט), שהרחוב הראשי שלה ערבי (אל-קלעה) בזמן שהיא מטיפה לי על שטחים ערבים כבושים, למרות שהשטחים שלי הוחזקו בידיים ערביות 300 שנה פחות מאלו שלהם והערבים איבדו אותם לפני כ1000 שנה, בעוד שאת שלהם הערבים איבדו ״רק״ לפני 500.

אני ״סוגר חשבונות״ על פשעים מלפני 500 שנה עם אנשים שמאשימים אותי היום אישית ברצח שבכלל לא קרה לפני 2000 שנה. ולא, אני לא מוצא בעיה מיוחדת או סיבה מיוחדת לרחם עליהם עוד לפני שאנחנו בכלל מתייחסים לעצם העניין שהמרוקאים ״פלשו״ בגלל שהמשטר הספרדי הזמין אותם לפלוש.

ואם כבר מדברים על כנענים וספרד, שווה גם להזכיר שעוד הרבה לפני הערבים והיהודים, חלקים נרחבים מספרד היו טריטוריה כנענית. מלגה היא ״מלכה״, סביליה היא בכלל ״שפלה״, קדיס/גדיר היא ״הגדר״ והתיאוריה המובילה לשם הלטיני של המדינה הנאלחת הזו הוא שאיספניה מקורו ב״אי-שפניה״ (אי השפנים). הכנענים שם פשוט עברו ג׳נוסייד.

glass manglass manSage

רגע... עומר אתה רוצה להגיד לי שהספרדים, שהמציאו , שהמציאו שיהודי ספרד הרגו ילד נוצרי וירטואלי שמעולם לא היה קיים ושחטו את היהודים על הרצח הוירטואלי שלו ואחר כך העלילו עליהם שהם גיס חמישי של המוסלמים ועשו טיהור אתני ב"עולם החדש" הם גם אלה שעשו טיהור אתני לכנענים? איך זה יכול להיות.

בכלל אסור לך לבוא לספרדים בשום טענה דבר כי אינטר אמר שאת מי זה מעניין בכלל מה קרה לפני X שנים.אבל השואה, שדווקא משום מה כן מעניינת אותו כנראה לא יכלה להתרחש בכמות שהתרחשה אם הספרדים לא היו מגרשים את היהודים אבל את מי זה מעניין...

אינטר תמשיך להאמין שהתנך בא לספר לך היסטוריה זה חמוד שאתה כל כך תמים אני כמעט לא רוצה להרוס לך את התמימות שלך, עם ישראל צריך תמימים כמוך ובורים מבחירה, גם לזה יש מקום.

InterAlInterAlVeteran
נערך לאחרונה: 26 באוגוסט 2026 בשעה 14:27

להאשים את ספרד ברקונקיסטה שהסתיימה לפני 500 שנה זה בדיוק הכשל. כן, היא מדינה פרו ערבית מובהקת, אבל אין שום צביעות בהתנגדות ל"כיבוש" (נגיד) של ישראל, גם אם לפני 500 שנה אותה מדינה כבשה בעצמה באופן דומה (וזה לא ממש דומה, אבל נניח). לאף אחד לא אכפת מחטאים שנעשו לפני 500 שנה, ובצדק. זה פשוט לא רלוונטי להיום. גם לומר שספרד כזאת רק בגלל צליבת ישו מלפני 2000 שנה, זה לגמרי מרחיק לכת.

ואגב, ארץ ישראל הייתה תחת שלטון מוסלמי (לא ערבי) מאות שנים יותר מספרד.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 26 באוגוסט 2026 בשעה 15:08

אסור שידברו ככה על השואה או על ה7.10 בעוד 500 שנה.

בשביל מה לכתוב היסטוריה אם לאף אחד לא איכפת מדברים שנעשו לפני מאות שנים?

בטח שיש צביעות. ישראל מואשמת בשאיפות אמפרילסטיות ארדואן מאשים אותנו שאנחנו רוצים לכבוש את טוריקה ומסית נגדנו את העם הטורקי כל תקופת השלטון שלו, כשטורקיה היא זו שהיו לה שאיפות אימפריליסטיות והיא גם מימשה אותן ושלטה.

כנל ספרד, מאשימים את העם היהודי בקולוניאליזם כשהם אלה שרשמו פטנט על קולוניאליזם, העם היהודי לא יכול להיות כובש במולדת שלו.

InterAlInterAlVeteran
נערך לאחרונה: 26 באוגוסט 2026 בשעה 15:17

כי אז לאף מדינה אין זכות להביע עמדה על אף סכסוך. אם תלך מספיק אחורה, תוכל להציג כל מדינה ככובשת. מה שאתה בעצם אומר הוא שלספרדי אסור להתנגד להחזקת יו"ש ע"י ישראל בגלל שסבא רבא רבא רבא רבא רבא שלו (כפול 3) כבש את אנדלוסיה. זה אבסורד.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 26 באוגוסט 2026 בשעה 15:44

אבל אין דבר כזה להביע עמדה נטרלית על אף סכסוך. שגרמניה מכירה בשואה הארמנית זה צעד גדול לתיקון שהם עוברים. אתה לא יכול להגיד שהם הכירו בשואה הארמנית באופן ניטרלי אי אפשר לשכוח את השואה, ואי אפשר לשכוח שהם עשו את זה כשחיים אצלם המוני טורקים וזה מה שיפה ומכובד וצודק במה שגרמניה עשתה.

אף אחד לא שופט את האנשים עצמם כי כמו שלאסקין אמר לא הם עצמם ביצעו את הפשעים. אבל אם ספרדי X חושב שישראל עושה פשעים נגד האנושות אתה לא יכול לצפות שלא יבדקו לו את החצר האחורית.

קל מאוד להיות ספרדי יפה נפש שדואג לפלסטינים, כשלספרדי יש מדינה ריבונית שכל העולם חוץ מהאיסלם הקיצוני מכיר בזכותו להחזיק בה ולא מאיימים עליו צבאית.

omerkotomerkotAdmin

לא זכור לי שהספרדים מחפשים להחזיר את השטח לרשות הטורקים ששלטו בו מאז שהם ביצעו הפיכה כנגד הכורדים שסילקו מפה את השכנים הצפרדעים שלהם. גם לא זוכר אותם מתייחסים למוסלמים כאומה קולקטיבית עם זכויות טריטוריאליות.

כן זכור לי שסגנית ראש המשטר שם צווחה את הגרסה הספרדית של מין מיה למיה פלסטין ערבייה.

ויש לי גם איזה יושרה אינטלקטואלית שמאפשרת לי להסתכל על אנטישמים מגזלטים, שלהתנהלות שלהם בהקשר של המדינה היהודית אין אח ורע, ולא להתרשם במיוחד מהגיזלוטים.

FantaFantaVeteran

גמליאל מלהיות שרה כנראה הולכת להיות מובטלת

DrKeoDrKeoSite Admin

קליפ נהדר.