מילא אנה, היא כבר בשלב שיוצא ממנה ממים אנטימשים -

אבל גם שר התחבורה הספרדי רמז שאנחנו אשמים. הכל כבר בחוץ, אנחנו במרחק משבר כלכלי אחד מהסערה האנטישמית המושלמת.
נראה לי שבסוף לא תהיה לנו ברירה חוץ מלכנס את מועצת הזקנים ולנסח פרוטוקול פעולה.
נוצר ע"י Laskin·29 בנובמבר 2015
מילא אנה, היא כבר בשלב שיוצא ממנה ממים אנטימשים -

אבל גם שר התחבורה הספרדי רמז שאנחנו אשמים. הכל כבר בחוץ, אנחנו במרחק משבר כלכלי אחד מהסערה האנטישמית המושלמת.
נראה לי שבסוף לא תהיה לנו ברירה חוץ מלכנס את מועצת הזקנים ולנסח פרוטוקול פעולה.
LaskinElderבמציאות הזו כבר בא לי שאנחנו נהיה מאחורי זה, ופשוט שכל אירופה תלך לעזאזל במלחמות אזרחים.
זה כבר ממש כאילו ברור שישראל מאחורי זה, הרי הסכמי אברהם ונורמליזציה עם מרוקו, אז אם יש נורמליזציה כל דבר רע שיקרה שמגיע ממרוקו אומר אוטומטית שזה אנחנו.
מן הסתם, מה… מי עוד זה יכול להיות?
איזה עולם הזוי ומטומטם.
אם הייתי יכול לחזור אחורה ולבטל את האינטרנט הייתי עושה את זה.
יאללה, סוגרים פינה על עוד 7-8 מליון מרוקאים בספרד, תכנסו את זקני ציון.
glass manSageמצד אחד מגיע לספרדים כי קארמה וצבועים וצעקו from the river to the sea מצד שני... באמת שאני קצת מרחם עליהם, מניסיון לגור עם 500 מרוקאים זה דבר מאתגר לכל הדעות.
omerkotAdminהעובדה שספרדית היא השפה השנייה הכי מדוברת בעולם (אחרי מנדרינית) מלמדת שאין יותר מדי מקום לרחם על הספרדים.
glass manSageלגמרי, וזה בלי לדבר בכלל על זה שהרנאן קורטס ליטרלי עשה ג'נוסייד לאינדיאנים או למדקדקים, מתקפה ביולוגית.
כן, בואו נסגור חשבונות על דברים שקרו לפני 500 שנה. מאוד רלוונטי.
glass manSageרגע אז מתי לסגור חשבונות מהעבר הם כן רלוונטים? האם גם שהטורקים צועקים ג'נוסייד, אסור להזכיר להם את הפשעים שביצעו?
חוץ מזה לא באתי לנהל איזשהו דיון היסטורי על מי עשה מה, אלא בעיקר לצחוק קצת על המפגע התאבורתי שנפל על הספרדים.
LaskinElderהבעיה עם הטורקים זה לא שהם ביצעו, כי אלו שחיים היום הרי לא ביצעו את זה בעצמם, אלא שהם מכחישים (רובם) את זה וממשיכים לבצע פשעים אחרים כלפי אותה אוכלוסיה ואחרים. לכן אפשר להצביע על זה, ולתקוע להם אצבע בעין.
לגבי השאלה - בטח לא 500 שנים, גם לא 100, רוב המקרים גם 50 לא רלוונטי, תלוי אם זה אותו משטר או תומכיהם, האם מתחרטים, מודים וכד׳
glass manSageאני לא רואה שהגרמנים שמו פג תוקף לאחריות שלהם לשואה עד 2033. לא ראיתי שום מקום שטוען שאחרי 100 שנה יש איזשהו חוק התיישנות על פשעים כאלה.להפך אני רואה דווקא שהגרמנים לפחות בממשלות שלהם ובדיפלומטיה מדברים על אחריות נצחית ואחריות נצחית לביטחון ישראל כתוצאה מהמעשים האלה שעשו שאין להם חוק התיישנות. אז למה שעל עם אחר החוקים האלה לא יהיו נכונים גם כן?
הספרדים אולי הביעו חרטה על חלק מהפשעים שלהם כמו גירוש ספרד וגם אז אפשר לפקפק בכנות של החרטה שלהם לאור איך שהם פועלים בשטח כלפי ישראל. לא זכור לי שהם הביעו איזושהי חרטה או הכרה בהשמדות עם אחרות שעשו.ולכן הם הספרדים גם לא עומדים בחלק מהדרישות שלך.
הטורקים הם פולשים מהמזרח, ethnostate שנגסה מאירופה, שבצעו רצח עם של יותר ממליון איש (עם תיעוד של הפקודות מלמעלה לעשות את זה) שכובשים כרגע כמה מדינות במקביל ומרעיבים כפרים בזמן שיש להם שאיפות התרחבות לכבוש את כל המזרח התיכון עד ירושלים. אז לגמרי רלוונטי לזרוק לצבועים האלה בפנים את מה שהם, הם בדיוק מה שהפסיכופטים מהשמאל טוענים שישראל.
אם אין פגי תוקף, אז גם אין פגי תוקף לרצח העם שביצענו בכנענים, בעמלקים ובמדיינים.
ואגב, ע"פ המסורת היהודית, מגורשי ספרד נשבעו להחרים את ספרד למשך 500 שנה, וזה פקע ב-1992.
ע"פ אותו הגיון אגב, אתה אמור גם לנטור טינה לאנגליה על הגירוש מ-1290, מוקדם ב-200 שנה מספרד. לא פגשתי בדעה שקוראת להחרים את אנגליה על הרקע הזה. וכמובן שהדברים יפים לכל מדינות אירופה פחות או יותר, אם רק תלך מספיק רחוק.
אין מה להחזיק טינה למדינות 100 שנים לאחור, גרמניה או יפן של 1960 כבר לא היו המדינות שבצעו את מה שהן בצעו רק 20 שנים קודם. אבל בהחלט נחמד להצביע על הצביעות, במיוחד עם טורקיה שאולי רצח העם שהיא בצעה נמצא בעבר הרחוק אבל הכיבוש, ההרעבה, ההתנהלות האמפריאליסטית, המקלט לאנשי חמאס, ההתערבות ביחסים שלנו עם אמריקה וההפלה של המלחמה נגד איראן נמשכת גם היום בזמן שהם תוקפים אותנו על ימין ועל שמאל והופכים לאוייב גדול כמעט כמו איראן.
כן, אם כי גרמניה יוצאת דופן לטעמי. 80 שנה זה עדיין יחסית טרי, עדיין יש ניצולי שואה בחיים וגם כמה פושעים נאצים סביב גיל 100 בערך. וכמובן שהפשעים שהם ביצעו חסרי כל תקדים היסטורי.
כן, אם כי גרמניה יוצאת דופן לטעמי. 80 שנה זה עדיין יחסית טרי, עדיין יש ניצולי שואה בחיים וגם כמה פושעים נאצים סביב גיל 100 בערך. וכמובן שהפשעים שהם ביצעו חסרי כל תקדים היסטורי.
כן, ניסיתי להדגים עם הקיצון, כנראה שגירוש ספרד הוא לא הדבר שאנחנו צריכים להתרכז בו כרגע.
glass manSageאם אין פגי תוקף, אז גם אין פגי תוקף לרצח העם שביצענו בכנענים, בעמלקים ובמדיינים.
ואגב, ע"פ המסורת היהודית, מגורשי ספרד נשבעו להחרים את ספרד למשך 500 שנה, וזה פקע ב-1992.
ע"פ אותו הגיון אגב, אתה אמור גם לנטור טינה לאנגליה על הגירוש מ-1290, מוקדם ב-200 שנה מספרד. לא פגשתי בדעה שקוראת להחרים את אנגליה על הרקע הזה. וכמובן שהדברים יפים לכל מדינות אירופה פחות או יותר, אם רק תלך מספיק רחוק.
לא ביצענו שום רצח בכנענים. הכנענים הם אתה ואני ושאר יושבי הפורום, וכן אפילו חלק מהבדואים והדרוזים וכן אפילו חלק מהפלסטינים וזה מוכח אמפירית.העם היהודי מעולם לא עשה רצח עם לאף אחד אני לא מאמין שכל פעם אתה נופל לזה אינטר ונותן אוכל לשונאי ישראל.
מאיפה המקור לזה שמגורשי ספרד הגיעו לקונצנזוס שהחרם תקף רק ל500 שנה? אני אשמח לראות את זה. וגם אם כן אין להם שום זכות לקבוע שרירותית את ה500 שנה. המגורשים הגיעו כמעט לכל מקום על כדור הארץ ולכן אי אפשר להשיג קוצנזוס שמקובל על כל המגורשים.
הפשעים שגרמניה ביצעה חסרי כל תקדים היסטורי רק בגלל כוחה הצבאי והלוגיסטי. כל מי שביצע רצח עם רצה להשיג את המטרה שגרמניה השיגה פשוט לא היתה להם דרך יעילה ושיטתית כזו לבצע את ההשמדה. אתה צריך לשפוט לפי הכוונה לא לפי התוצאה.
נדב: אני מסכים שטורקיה נמצאת במקום אחר מגרמניה כי הם אויב ממש ופעיל אין ספק, אבל אישית אני לא חושב שצריך להיות אי פעם פג תוקף לדברים כאלה. ששאלו את היטלר מה העולם יגיד על השמדת היהודים באירופה הוא ענה "מי יזכור, אף אחד לא זוכר את מה שהטורקים עשו לארמנים" אז לא חושב שצריך לתת לאף אחד הקלה. אבל כן ברור שגרמניה למשל במקום אחר כי לפחות הממשלה שלהם מאז המלחמה עומדת טוב לטובתינו והם מקיימים את מה שהבטיחו. (לא טוב כמו שהייתי רוצה, אבל הם לפחות מביעים תמיכה מופגנת בישראל)
זה שהמקור של עם ישראל הוא בכנענים, גם אם נכון, לא אומר שעם ישראל הוא הכנענים. כמו שהאמריקאים הם לא אנגלים והאנגלים הם לא גרמנים, למרות שארה"ב נוסדה ע"י פוריטניים אנגלים ואנגליה נוסדה על ידי האנגלו-סקסים שהיו במקור שבטים גרמאניים.
אבל זה בכלל לא משנה. התנ"ך, ולא רק הוא אלא הרבה טקסטים קדומים מתקופתו, מתייחסים לרצח עם ולפשעי מלחמה אחרים כדברים נורמליים שבשגרה. אז אתה סתם נתפס לעניין הכנענים אבל הוא לא העיקר, הנקודה היא שזה מה שהיה מקובל אז. להשליך את המוסר של היום על המוסר של לפני 500, 1000 ו-3000 שנה, זה לא דבר שבאמת יכול לעמוד.
glass manSageזה עדיין מוכיח שלא היה ג'נוסייד אתה לא תגיד שהאמריקאים עשו ג'נוסייד לגרמנים כשהם הפכו לאמריקאים אז חלאס עם הסטנדרט הכפול הזה.
זה כן משנה, כי זה גזלייטינג להגיד שהעם היהודי ביצע רצח עם גם אם אם הולכים אחורה אלפי שנים, כי העם היהודי תמיד רצה שיעזבו אותו בשקט בטרטוריה שלו שהוא יושב בה מאז התקופה הפרה היסטורית כי כנענים וכו'.
אם אתה אומר שתיאורטית יהודים לא שונים משום עם אחר ואם היה להם את הלוגיסטיקה, הכוח הצבאי, ואיזה חולה נפש מטורלל בשלטון שתומך בג'נוסייד הם יכלו להגיע למצב תיאורטי של ג'נוסייד? בוודאי אבל מה לעשות שככה יצא שלעם היהודי עדיין לא קם משוגע כזה, ובהרבה עמים שמאשימים את ישראל בג'נוסייד דווקא כן קמו מנהיגים מטורללים כאלה לאורך ההיסטוריה ולכן הצביעות שלהם כל כך בולטת.
לא טענתי לרגע שהיה להם את המוסר של היום, אבל הם עדיין לא ביצעו ג'נוסייד מעולם, אולי גם כי מן הסתם היה להם אתה יודע,עשרת הדיבורת וכל מיני דברים ששומרים על צלם אנוש בעולם משוגע.
הטקסט המכונן והקדוש של העם היהודי אומר שנעשה ג'נוסייד וגם מצווה לעשות ג'נוסייד מטעמים דתיים-פנאטיים גרידא של איסור עבודה זרה (ראה מלחמת מדיין, במדבר ל"א).
glass manSageאה כן? כי גם לי דברים מהטקסט המכונן והקדוש של העם היהודי והוא דווקא אומר את מה שאני אוומר
ובני ישראל ישבו בקרב הכנעני החתי והאמרי והפרזי והחוי והיבוסי. ו ויקחו את בנותיהם להם לנשים ואת בנותיהם נתנו לבניהם ויעבדו את אלהיהם.
שופטים פרק ג'.
ואני עדיין מחכה למקור על יהודי ספרד שהסכימו להסיר את החרם אחרי 500 שנה כי לא מצאתי כזה. בתור בן אדם שזכאי לדרכון ספרדי אמיתי ולא איזו קומבינה פורטוגלית שבא ממשפחה שהמשיכה לדבר ספרדית מעורבבת בערבית במשך דורות אני מאוד אשמח לראות את המקור שלך לאותם 500 שנה של חרם שאפשר להסיר.
הציטוט שלך רק מוכיח נישואי תערובת, ולא רק עם הכנענים אלא עם שאר העמים באזור. אין מישהו שחולק על זה.
glass manSageאתה מבין ש"נישואי התערובת האלו היו אחרי ה"השמדה" ואחרי ה"גנוסייד" נכון? אתה יודע (אני מקווה) שבתקופת השופטים עם ישראל כבר ישב בארץ? אתה מבין שאתה לא מתחתן עם מישהו שהשמדת? בטח לא עובד את האלילים שלו. איך יהיו נישואי תערובת עם היה פאקינג ג'נוסייד. !!!?!!?
איך תסגוד לאלילים שהרגת עשית לעם שלהם ג'נוסייד.
די להטריל בחייאת.
באמת? אין ישראלים שמתחתנים עם גרמניות?
glass manSageאני לא מאמין שהלכת לשם....
ובכל זאת, לא אין גרמנים שהתחתנו עם יהודים ברמה כזו שכל העם היהודי הפך לגרמני, בעוד ב99.9% מהעם היהודי יש DNA כנעני מובהק והמצב כנראה ילך ויעמיק ככל שנבין יותר על Ancient DNA וישתכללו כלי הבדיקה.
עזוב את זה. אמרת שהתנך הוא המקור שלך, לא? פתאום שאותו תנך טוען שלא היתה השמדה זה לא מתאים לך...
תמשיך לפמפם פורפוגנדה אנטישמית שאין לה בסיס ולהפוך את הקורבן לתוקף למה לא. אתה משחק בדיוק ליידים של שונאי ישראל.
לא כל הכנענים הפכו ליהודים. זאת סתם הנפצה. והרי ברור שהשמדה לא חייבת להיות מוחלטת.
glass manSageלא כל הכנענים הפכו ליהודים אבל כל היהודים הם כנענים, זה לא יכל להיות המצב בהשמדה נרחבת של ג'נוסייד לכנענים פשוט לא מספרית מתמטית זה לא הגיוני.
בנוגע לגרמנים ויהודים, זה שקומץ סופרים ישראלים בתולים שלא מצאו זיווג בסטוק המקומי, התחתנו עם גרמניות לא אומר שכל העם מצדד בזה או מתכוון לעשות זאת.
מה אתה רוצה שהישראלים המסכנים האלה יעשו ישארו ערירים לעד וחסרי משפחות? יש לאנשים צרכים, אבל אין שום נישואי תערבות רחבי היקף עם הגרמנים. הם עדיין טאבו ברוב החברה היהודית וכך יישאר.
ואם אתה אומר שאין כנעני בכל אחד מיושבי הארץ הזו, על זה נאמר חבל על הזמן ועל הויכוח צא ולמד.