מה זאת אומרת צד אחד נלחם למען המדינה שלומי וגם עשה את זה ב7 באוקטובור.? חסרים אנשים שנלחמו ב7 באוקטובור ונרצחו בו ולא היו מגוש השינוי? אנשים שאיבדו את הבנים שלהם במלחמה והם מצביעי ליכוד, אנשים שאיבדו את הנכדים שלהם במלחמה והם מצביעי ימין מה חסר?
למה להציג את זה כאילו הצד השמאלי, הוא הצד ה"יצרני" ש"תורם" ונושא את המדינה על הכתפיים בעוד הצד הימני הם איזה פרזייטים שרק נהנהים מהפירות?
בנט אשם כי הוא היה בסוד הענינים לא ברור לי למה אתה מנקה אותו שר ביטחון לא ידע מה הולך? למה אתה מנקה אותו מאשמה? כמו ביבי והשאר הוא פשוט האמין שסניוואר באותו ראש כמוהם ומעוניין לתחזק את הסכסוך והם גם האמינו שסינוואר זה נכס לגוש הימין אתה כאחד שחושש מהחרדים הכי צריך להאמין בזה.
בנט לא כשיר להיות ראש ממשלה וקיבלנו הוכחה לזה בשנה שהוא היה ראש ממשלה. מדובר בברנש שאולי טוב לניהול חברת הייטק אבל המוח שלו לא מספיק חד לנהל מדינה מורכבת כמו ישראל בטח לא בתקופה הקריטית הסופר חשובה שאנחנו נמצאים בה שטראמפ ירצה מישהו עם ניסיון לעבוד איתו, ולא איזה חננה כמו בנט.
אני לא סובל את ביבי וכבר אמרתי את זה הוא היה בעד ההתנתקות, אבל הוא הכי פחות גרוע ממה שיש כרגע.
אני אילתי, אייזנקוט אילתי לשעבר, בעולם מושלם הכי הייתי רוצה להיות בעדו אבל מה לעשות שמדובר במוקיון חסר יכולת? גם הוא לא עשה שום דבר לנער את הקונספציה.
אז היות ואי אפשר להעיף את ביבי באמת אלא רק להחליף אותו באנשים שהם אפילו יותר Underqualified ממנו אז עדיף כבר להשאיר אותו.
כמו שאמרתי הלוואי אנשים פה היו בוחרים במישהו גבר כמו יועז הנדל אבל אנשים פה בוחרים רק ביצורים מהתחת, אז בנט שהוא הכי גרוע מהם?
זה שהראה חולשה מול לבנון? זה שהוא פרוגרסיבי בתחפושת של דתי עם כיפה ואיש ימין? להקיא על הבן אדם הבוגד הזה ועל כל ממשלת השינוי שהוא מנסה להוביל.